S.Pellegrino etsii maailman lahjakkainta nuorta kokkia jo viidennen kerran

S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailu starttaa jälleen helmikuussa 2022 tavoitteenaan löytää ravintola-alan suurimmat tulevaisuuden lupaukset ja kirkkaimmat tähdet.

S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailu

Maailmanlaajuinen S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailu tarjoaa nuorelle kokille ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua pitkäjänteiseen, kunnianhimoiseen ja visionääriseen projektiin, jonka kautta S.Pellegrino edistää paitsi kulinaarisen yhteisön, myös koko yhteiskunnan kehitystä. Kilpailun tavoitteena on tunnistaa ja kouluttaa kilpailun avulla kykyjä, joista kehittyy seuraavan sukupolven huippukokkeja. Kilpailu on loistava mahdollisuus nuorelle kokille haastaa itsensä, osoittaa kykynsä makuelämyksien luojana ja samalla luoda kansainvälisiä kontakteja kulinaarisessa kontekstissa.

Haku S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailuun on auki 7.2.-30.6.2022

Nuoret alle 30-vuotiaat (1.2.1992 tai myöhemmin syntyneet) kokit voivat ilmoittautua kisaan mukaan osoitteessa www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com kertomalla itsestään ja ammatillisesta taustastaan sekä lähettämällä reseptin itse kehitellystä ruokalajista, joka ilmentää tekijänsä visiota, luovuutta ja ainutlaatuista taituruutta. Tarkemmat osallistumisohjeet ja säännöt löydät kilpailun nettisivuilta.

Jerome Ianmark Calayag Iso-Britanniasta
S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailun 2019-2021 voittaja Jerome Ianmark Calayag Iso-Britanniasta

Kuten aiempina vuosina, ensimmäisen hakuvaiheen hakemukset arvioi ALMA, International School of Italian Culinary Arts, joka valitsee hakijoiden joukosta parhaimmat nuoret kokit, jotka saavat oikeuden osallistua alueellisiin semifinaaleihin. Suomi kuuluu kisassa Pohjois-Eurooppalaiseen alueeseen yhdessä Ruotsin, Norjan, Tanskan, Alankomaiden, Irlannin ja Latvian kanssa. Tämän alueen aluesemifinaalit järjestetään vuoden 2022 jälkipuoliskolla Tanskan Kööpenhaminassa. S.Pellegrino Young Chef Academy -kilpailussa parhaiten menestyneet nuoret huippukokit kohtaavat toisensa kilpailun päätösfinaalissa Italian Milanossa vuonna 2023.

kilpailu

Nuori kokki, kiinnostuitko?

Lue kilpailun säännöt ja hae rohkeasti mukaan – hakuaikaa on 30.6.2022 asti!

Lisätietoja voi kysellä S.Pellegrinon brand manager Marianna Saloselta marianna.salonen(a)anora.com

Lue kisan säännöt ja hae mukaan

S.Pellegrino, San Pellegrino Italian Sparkling Drinks ja Acqua Panna ovat Italian Milanossa sijaitsevan Sanpellegrino S.p.A.:n kansainvälisiä tavaramerkkejä. Niiden tuotteita on saatavilla yli 150 maassa kaikilla viidellä mantereella. San Pellegrinon tuotteet edustavat erinomaista laatua ja ilmentävät italialaista tyyliä ilon, terveyden ja hyvinvoinnin yhdistelmänä. Vuonna 1899 perustettu Sanpellegrino S.p.A. on Italian johtava juoma-alan yritys, jonka valikoimista löytyy kivennäisvesiä, virvoitusjuomia, alkoholittomia aperitiiveja sekä jääteetä. Suurimpana italialaisena kivennäisveden tuottajana San Pellegrino on sitoutunut työskentelemään intohimoisesti ja vastuullisesti varmistaakseen, että laadukkaalla vedellä on turvallinen tulevaisuus ja että myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan siitä.