Tarapacá-viinipulloissa valmiina kätevät tippalukot

Suositun chileläisen Tarapacá-viiniperheen kolme viiniä on nyt saatavana Alkosta rajoitetun ajan valmiilla tippastoppi-renkaalla varustettuna. Kätevä tippalukko estää viinin valumisen ja sitä voidaan käyttää uudelleen.

tippalukot

Kolme Tarapacá-viiniä on varustettu tyylikkäillä tippalukoilla rajoitetun ajan. Tippalukot on kiinnitetty kevyesti liimalla pulloon, ja ne voi irrottaa ja säästää myöhempää käyttöä varten. Materiaali on sinkkiseosta ja luomuhuopaa.

Tarapaca Cabernet Sauvignon Merlot -punaviini on keskitäyteläinen ja toimii erinomaisesti kevyempien liharuokien ja pastaruokien kanssa. Vain 40 % viinistä on kypsytetty tammessa hedelmäisyyden säilyttämiseksi. 

Tarapacá Reserva Chardonnay -valkoviini on hedelmäinen ja kuiva viini esimerkiksi kalaruokien seuraan. Viinistä on vain 15 % kypsytetty tammessa, jotta se säilyttää raikkaan hedelmäisyytensä.

Tarapacá Sauvignon Blanc Chardonnay Viognier -valkoviini on vain Suomen markkinoita varten kehitetty kolmen rypälelajikkeen aromikkaan raikas ja kuiva viini, joka sopii monipuolisuutensa ansiosta niin kalaruoille kuin runsaile salaateille.

Löydä omasi Alkoista

Mikä oikein on tippalukko?

Tippalukko on viinipullon kaulaan laitettava rengas, joka estää tippojen valumisen pullon kaulaa pitkin ja tahraamisen kaadettaessa viiniä lasiin.