Kuhaceviche suolatuilla marjoilla

Raakakypsytettyyn cevicheen valitaan aina mahdollisimman tuoretta kalaa.

Kuhaceviche suolatuilla marjoilla + viinisuositus
Tarapacá Reserva Chardonnay
Tarapacá Reserva Chardonnay
Valkoviinit

Chile | Pirteä & Hedelmäinen

11,99 €

4 HLÖ

0 h 45 min

Katso ohje suolattujen pihlajanmarjojen valmistukseen.

Varmista jo kaupan kalatiskillä, että kuhafileet ovat tarpeeksi tuoreita raaka-kypsytykseen. Tuore kala tuoksuu raikkaalta. Lue lisää: mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valmistaa kalacevichea

Ari Ruoho

Resepti: keittiöpäällikkö Ari Ruoho

Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija tekee tiivistä yhteistyötä pientilatuottajien kanssa ja on innokas kalastaja ja metsästäjä.

Tutustu ravintola Nokkaan>

Kahden kalan cevicheKahden kalan ceviche

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kaunis lohta ja kuhaa sisältävä ceviche on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.

Katso resepti
Sitruksinen kuha-omena-ceviche Sitruksinen kuha-omena-ceviche

Nopea ja tyylikäs alkuruoka, jossa sitruunalla ja limellä kypsytetyn kuhan hapokkuus ja herkkä maku sopivat täydellisesti Leyda Sauvignon Blanc -valkoviinin samankaltaiseen makumaailmaan. Omena tuo annokseen kirpeää suutuntumaa.

Katso resepti
Kuhaa valkoviinissä ja Beurre BlancKuhaa valkoviinissä ja Beurre Blanc

Käytä valkoviiniä sekä kalan kypsennyksessä että kastikkeen valmistuksessa.

Katso resepti
Kalaruokien viinikaverit ovat raikkaita ja kevyitäKalaruokien viinit ovat raikkaita ja kevyitä

Kalaruoat kuuluvat vahvasti suomalaiseen ruokapöytään ja terveellinen kala on monen suosikkiruokaa. Täydennä maistuva kala-ateria raikkailla valkoviineillä tai kevyillä punaviineillä. Tutustu vinkkeihin!

Lue lisää