Jauha kolmasosa kalafileistä monitoimikoneessa hienoksi/karkeaksi murekemassaksi. Lisää massaan valkuainen sekä hyvin pieniksi hienonnetut kasvikset ja mausteet.
Halkaise loput kuhafileet pituussuunnassa, poista keskiruoto ja ripottele fileille suolaa. Jaa kalamureke yhtä moneen osaan, kuin sinulla on fileesuikaleita. Tee kalamassasta pallo, pane se fileen leveämpään päähän ja rullaa filee kääryleeksi. Tee alumiinifoliosta nauha ja kääri se kalarullan ympärille, jotta se pysyy kiinni kypsennyksen aikana.
Pane kalarullat paistokasariin ja kaada kaveriksi kuuma kalaliemi ja viini. Kypsennä rullia miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Älä anna liemen kiehua! Ota kalat liemestä ja pidä lämpiminä.
Asettele kalarullat tarjoiluvadille. Kaada päälle voikastike. Koristele vati katkaravuilla ja sinisimpukoilla.
Tarjoa kuharullat välittömästi. Makoisimmilta ne maistuvat keitettyjen, tillissä pyöräytettyjen pariisinperunoiden kanssa.