Paistettua kuhaa ja fenkolia

Kuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca-valkoviinin kanssa. Katso keittiöpäällikkö Ari Ruohon ohje!

Paistettua kuhaa ja fenkolia + viinisuositus
Tarapacá Reserva Chardonnay
Tarapacá Reserva Chardonnay
Valkoviinit

Chile | Pirteä & Hedelmäinen

11,99 €

4 HLÖ

0 h 45 min

Ari Ruoho

Resepti: keittiömestari Ari Ruoho

Ravintola Nokan keittiömestari ja ravintoloitsija tekee tiivistä yhteistyötä pientilatuottajien kanssa ja on innokas kalastaja ja metsästäjä.

Tutustu ravintola Nokkaan>

Kuhaceviche suolatuilla marjoilla + viinisuositusKuhaceviche suolatuilla marjoilla

Raakakypsytettyyn cevicheen valitaan aina mahdollisimman tuoretta kalaa.

Katso resepti
Siikaa sisilialaiseen tapaan

Yrteillä ja valkosipulilla marinoidut siiat saavat kaverikseen monipuolisen Riesling-viinin.

Katso resepti
Sitruksinen kuha-omena-ceviche Sitruksinen kuha-omena-ceviche

Nopea ja tyylikäs alkuruoka, jossa sitruunalla ja limellä kypsytetyn kuhan hapokkuus ja herkkä maku sopivat täydellisesti Leyda Sauvignon Blanc -valkoviinin samankaltaiseen makumaailmaan. Omena tuo annokseen kirpeää suutuntumaa.

Katso resepti
Vihreä panzanella-salaatti Raikas ruokaviini Sauvignon Blanc

Millaista ruokaa raikkaan Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa? Tutustu viinityyliin ja katso herkulliset ruokaohjeet ja täsmäviinivinkit.

Lue lisää