True Colours Cavalle trendikäs kesäinen kukkakuosi

Suosittu True Colours Cava pukeutuu kesäksi kauniin kukikkaaseen Limited Edition -pulloon. Sen ilmeen on suunnitellut tunnettu ruotsalainen muotisuunnittelija ja HLBT-yhteisön puolestapuhuja Camilla Thulin.

True Colours Cava

Suosittu "sateenkaarikuohuviini" löytyy tänä kesänä Alkoista kukkakuosissa. Itse pullon sisältö säilyy samana laadukkaana cavana kuin ennenkin.

Pullon ulkoasun suunnittelija Camilla Thulin on niittänyt Ruotsissa mainetta muun muassa muotisuunnittelijana, jonka lisäksi hänet tunnetaan rohkeana tasavertaisuuden puolestapuhujana. - Koskaan ei ole mitään syytä olla puolustamatta ihmisten yhdenvertaisia oikeuksia. Oikeus omaan persoonallisuuteen ja omaan vartaloon on perusoikeus, Thulin sanoo.

Thulin lähti True Coloursin kesäkuosin muotoilussa liikkeelle True Coloursin graafisesta ilmeestä ja värikkäistä kukkaköynnöksistä, jotka kietoutuvat pullon ympäri sateenkaaren muotoon. 

Pirteän hedelmäisessä True Colours Cavassa espanjalaisten cavojen rypäletrio täydentyy ripauksella Chardonnay-rypäleen eleganssia. Cavaa on kypsytetty 14 kuukauden ajan, joka tuo kuohuvaan myös hieman paahteisia aromeja. True Colours Cava voitti vuonna 2018 pronssimitalin arvostetussa Decanter Competition -kilpailussa. 

True Colours Cava Limited Edition saapuu Alkon valikoimaan kesäkuun aikana ja on myynnissä niin kauan kuin tuotetta riittää.

12.06.2019
kuohuviinilaseja

Kolme cavaa kuohuviinilasiisi


Suosittu cava on perinteisellä kuohuviinin valmistusmenetelmällä tehty espanjalainen kuohuviini, jota valmistetaan pääasiallisesti Kataloniassa, Koillis-Espanjassa. Ota selvää cavasta ja katso viinivinkit!

Lue lisää »