Tutustu ISHin alkoholittomiin valmiscocktaileihin

Miten helppoa ja herkullista! ISH Spritz 0,4% ja ISH Mojito 0,5% ovat valmiita alkoholittomia cocktaileja eli mocktaileja näppärissä ready-to-drink tölkeissä.

ISH_Premixed_Mojito

Suosikki-cocktailiesi nauttiminen alkoholittomana ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tanskalaisen ISHin alkoholittomat spritz- ja mojito-mocktailtölkit ovat helppo ja vaivaton tapa tarjoilla ja nauttia alkoholiton vaihtoehto kesän juhlissa, terassilla tai piknikeillä. Et tarvitse kuin lasin ja jäitä, sekä mahdollisesti appelsiinin viipaleen tai tuoretta minttua koristeeksi. Tai nauti suoraan tölkistä hyvin viilennettynä.

Löydät molemmat juomat K-ryhmän ruokakaupoista – saatavuus myymälöittäin voi vaihdella.

ISH Non-alcoholic Spritz 0,4% 25 cl

ISH Spritz on alkoholiton Aperol Spritz, joka on valmistettu ranskalaisesta gentianjuuresta ja italialaisista sitrushedelmistä. Lisää vain jäät ja appelsiinin viipaleet ja terassitunnelma on taattu!

Hinta noin 3,15 € / 25 cl / Alkoholia 0,4 % / Sokeria 7 g / 100 ml

Osasta K-ryhmän myymälöitä

Vinkki! Voit toivoa omaa suosikkijuomaasi omaan lähi K-kauppaasi K-ryhmän palautelomakkeella

ISH Non-alcoholic Mojito 0,5% 25 cl

Kukapa ei rakastaisi mojitoa? Klassikkoa mukaillen alkoholiton ISH Mojito on valmistettu alkoholittomasta ISH Caribbean Spiced -tisleestä, limestä sekä marokkolaisesta vihermintusta. Lisää jäät ja tuoretta minttua niin makukokemus on entistä raikkaampi.

Hinta noin 3,15 € / 25 cl / Alkoholia 0,5 % / Sokeria 8,5 g / 100 ml

Osasta K-ryhmän myymälöitä

Viinimaan raati arvioi ISHin alkoholittomat tölkki-cocktailit. Haluatko tietää mitä raati oli mieltä? Tutustu!

10.05.2023