Uutuusruokakirja: Yhdessä pöydässä

Ruoka on parasta yhdessä koettuna! Herkullisia, runsaita ja raikkaita ruokareseptejä ja menukokonaisuuksia Suomen valovoimaisimman keittiömestarin Linnea Vihosen liedeltä. Tutustu uutuusruokakirjaan!

yhdessä-pöydässä-kirja

Linnea, mistä uusin ruokakirjasi kertoo ja mistä sait siihen inspiraation?

Tämä kirja on herkullinen manifestini kaikille! Inspiraatio kirjaan tuli jo vuosia sitten kun halusin kirjoittaa kirjan, missä yhdistyy ruokamuistot ja reseptit sekä myös tarinat ruokien takana vuosien varrelta. 

Rakkaus valtaviin kattauksiin ja illallisjuhliin, joissa pöydät notkuvat herkkuja, vadit pursuavat ruokia sekä viinipullot hikoilevat helteessä.  

Mitä yhdessä syöminen sinulle merkitsee? 

Uskon vilpittömästi, että syömällä paremmin ja enemmän yhdessä voimme pisara pisaralta muuttaa maailmaa paremmaksi. 

grilli_kattaus Yhdessä pöydässä -kirja

Yhdessä syöminen merkitsee täydellistä läsnäoloa, hetkessä elämistä sekä tietysti hyvästä ruoasta nauttimista. Ilman yhtä ei ole toista – pyhä kolminaisuus! 

Kenelle kirjasi on tarkoitettu? 

Tämä kirja on kaikille! Arjen sankareille, hifisteleville kotikokeille ja hänellekin, joka ei ehkä välitä ruoanlaitosta, mutta nauttii kauniista ja inspiroivista ruokakirjoista.

Toivon kirjan pullistelevan inspiraatiota ja antavan rohkeutta kokeilla uusia makuja ja että pienillä, yksinkertaisillakin asioilla saa nostettua perinteisetkin ruoat uudelle tasolle. 

Mikä aihe tai resepti kirjassa on erityisesti lähellä omaa sydäntäsi ja miksi? 

Koko kesän sesonki on kuvattu meidän kesäpaikassamme saaressa. Kuvissa käytetyt vanhat Arabian astiat, hopealusikat ja kristallilasit ovat säilyneet vuosien takaa ja tuovat kuviin maagisen fiiiksen. Mitä kaikkea nämä astiat ovat nähneetkään!  

Juhannusjuhlat ja grillibileet -menukokonaisuudet ovat nyt mainiot valinnat nurkan takana odottaviin kesäpäiviin. Poimi pöydistä yksittäinen annos tai valmista koko kattaus. Elämä on parasta – yhdessä pöydässä! 

Linnea_Vihonen_keittiömestari

Linnea Vihonen: Yhdessä pöydässä

Linnea Vihonen on keittiömestari ja Food Designer, joka suunnittelee työkseen elämyksiä ihmisille ruoan kautta. Rakkaudesta lajiin syntyi myös intohimo esiintymiseen: Linnea tunnetaan myös TV:n kokkiohjelmista.

Löydä kirja Suomalainen.com >>