Nappaa kuohuviinidrinkkiohjeet & tarjoiluvinkit

Mitä kuplivaa ja herkullista lasiin? Katso baarimestarimme helpot kuohuviini-drinkkiohjeet ja tyylikkäät tarjoiluvinkit.

kuohuviinipulloja

Valmista vappuna helppo, mutta näyttävä kuohuviinidrinkki itsellesi ja ystävällesi! Tai järjestä ystäviesi kanssa etä-vappu, jossa kukin valmistaa itse mieleisensä drinkin suosituksistamme:

Kaunis Fresita Pink Berry sekä kultahippuinen Blue Nun Gold Edition -kuohuviinistä valmistettu Kultainen Nunna sopivat hyvin vappuaaton viettoon.

Klassikko brunssijuoma Mimosa luomu-Ballet-kuohuviinillä ja tuunattuna luomuporkkanamehulla taas vappupäivän pitkälle aamiaiselle tai lounaalle.

Tai nauti tyylikäs roseekuohuviini Pongracz Rosé Brut sellaisenaan kauniin marja-jäämurskapedin rinnalla suolaisten herkkujen kuten täytettyjen croissanttien, juustojen & hillokkeiden tai leikkelelautasen kanssa.

Katso helpot drinkkiohjeet jutun lopusta. Tai ota rennosti ja nauti kuohuviinisi sellaisenaan hyvin viilennettynä kauniista lasista.

pongracz kuohuviini
Erittäin kuiva ja hennon paahteinen Pongracz Rosé Brut on saanut Viinilehdeltä neljä tähteä = laadultaan erinomainen. Hinta Alkossa 16,68 €

Löydät suosituksemme useimmista Alkoista. Voit tarkistaa lähi-Alkosi valikoiman klikkaamalla Alkon sivulle.