Hiilineutraali
Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon

Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon


Label: NautaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

7,98 €

Löydä Alkosta

Hiilineutraali, mehevän hilloinen ja marjaisa alkoholiton Cabernet -punaviini yhdeltä Australian tunnetuimmalta viinintuottajalta. Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista kuten isoimmista Prismoista sekä Alkon verkkokaupasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tummanpunainen.

Tuoksu

Minttusuklaata ja karhunvatukkaa. Häivähdys mustaherukkaa, kanelia ja pippurisuutta.

Maku

Karhunvatukkaa, punaista marjaa, pehmeän tanniininen ja hieman mausteinen. Mehukkaan marjaisa ja hilloinen. Pehmeä ja maultaan tasapainoinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio alkoholiton vaihtoehto esim. paahdettujen liha -tai kasvisruokien ja tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Toimii hyvin myös alkoholittomana seurusteluviininä.

Tarina

Suomalaisten viininystävien suosikin, australialaisen Lindeman'sin viinit ovat hiilineutraaleja. Pakkausten hiilijalanjäljen pienentämisen lisäksi Lindeman’s kompensoi aiheuttamaansa ympäristökuormaa investoimalla uusioenergiaan, hyödyntämällä kierrätyslasia ja tukemalla kehittyvien maiden pienmaataloutta. Lindeman´sin viinintekijöiden pitkät perinteet, ammattitaito ja innovaatiot mahdollistavat raikkaiden ja nautittavien Lindeman´sin alkoholittomien viinien korkealaatuisen maun. Kauniit etiketit on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley, joka on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa. Henry Lindeman perusti viinitilansa viinitilansa Australian Hunter Valley:hin 1843 ja uskoi, että viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea arjen eri tilanteisiin. Tämä filosofia inspiroi Lindeman´sin viinin valmistusta tänäkin päivänä.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Alkon tuotenumero

930833

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

32 g/litra

Makeus

Puolimakea

Tuotenumero

1025212


Katso ohjeita