Hiilineutraali
Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon

Lindeman's Alcohol Free Cabernet Sauvignon


Label: NautaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

7,68 €

Löydä Alkosta

Mehevän hilloinen ja marjaisa alkoholiton Cabernet -punaviini yhdeltä Australian tunnetuimmalta viinintuottajalta. Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista kuten isoimmista Prismoista

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Minttusuklaata ja karhunvatukkaa. Häivähdys mustaherukkaa, kanelia ja pippurisuutta.

Väri

Tummanpunainen.

Maku

Karhunvatukkaa, punaista marjaa, pehmeän tanniininen ja hieman mausteinen. Mehukkaan marjaisa ja hilloinen. Pehmeä ja maultaan tasapainoinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio alkoholiton vaihtoehto esim. paahdettujen liha -tai kasvisruokien ja tomaattipohjaisten pastaruokien kanssa. Toimii hyvin myös alkoholittomana seurusteluviininä.

Tarina

Lindeman´sin viinintekijöiden pitkät perinteet, ammattitaito ja innovaatiot mahdollistavat raikkaiden ja nautittavien Lindeman´sin alkoholittomien viinien korkealaatuisen maun. Kauniit etiketit on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley, joka on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa. Lindeman’s viinien globaali suosio pohjautuu pitkälti Dr Henry Lindemansin yksinkertaiseen ja positiiviseen filosofiaan. Henry Lindeman perusti viinitilansa viinitilansa Australian Hunter Valley:hin 1843 ja uskoi, että viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea arjen eri tilanteisiin. Tämä filosofia inspiroi Lindeman´sin viinin valmistusta tänäkin päivänä.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Alkon tuotenumero

930833

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

32 g/litra

Tuotenumero

1025212


Katso ohjeita