Pehmeä & Kepeä

Lempeä & Makeahko

Pirteä & Hedelmäinen

Vivahteikas & Ryhdikäs

Runsas & Paahteinen

Lindeman's Bin 65 Chardonnay

Valkoviinit Australia
Noutopöytä Noutopöytä Noutopöytä
Kana kalkkuna Kana kalkkuna Kana kalkkuna
Rasvainen kala Rasvainen kala Rasvainen kala
Porsas Porsas Porsas
Hiilineutraali Hiilineutraali
Suosittu Australian klassikko-Chardonnay täynnä auringon kypsyttämää hedelmäisyyttä.

Helsingin Sanomien viinitestin paras australialainen Chardonnay -neljä tähteä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen !
Lindeman's Bin 65 Chardonnay
Hinta Alkossa
11,18 €
Väri
Oljenkeltainen.
Tuoksu
Hedelmäinen, mukana persikkan ja viikunan aromeja. Hieman tamminen.
Maku
Hapokas, ananaksinen, keltaluumuinen, hennon limettinen, kevyen mantelinen.
Menestys & Maine

Ikonisen Lindeman´s BIN-tuoteperheen viini  lanseerattiin Kanadassa 1985 ja se on voittanut peräti 17 kertaa Wine Spectator Best Buy –palkinnon!

Lindeman´s on Australian vanhin edelleen toiminnassa oleva viinitila, ja viinitalo on vuosien voittanut yli 600 mitalia eri kilpailuissa. Lindeman´s on nimetty maailman 8.vahvimmaksi viinibrändiksi vuonna 2015 (Drinks Business), ja on myydyin australialainen viinimerkki Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Kanadassa. Lindeman´sin viinejä myydään yli 100 maassa.

Kaikki LIndeman´s -viinit valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti.

Testivoittaja Helsingin Sanomien 22.7.2021 tastingissä, jossa HS:n viiniraati arvioi 10 parhaiten saatavilla olevaa australialaista Chardonnay -viiniä Alkon vakiovalikoimasta.  Testin parhaaksi arvioitiin Lindemans Bin 65 Chardonnay 2019, jonka maku todettiin elegantiksi, ryhdikkääksi ja selkeäksi. "Niukahko tuoksu, jossa vaaleaa persikkaa ja yrttisyyttä. Maussa mukaan tulee mausteisuutta, pähkinää ja paahdetta. Aistittavissa edelleen myös yrttisyyttä, kuten minttua ja eucalyptusta. Hyvä ryhti, selkeä ja melko pitkäkin maku. Jopa elegantin tyylikäs viini. Hintatasoonsa (11,18 e) nähden aivan erinomainen viini. Myös vuosikertaa 2020 saatavissa" Sijoitus 1/10 **** Erinomainen, luonteikas - Helsingin Sanomat
Tarina
Uudet kauniit etiketit on suunnitellut tunnettu australialainen taiteilija David Bromley, joka on piirtänyt uniikit teokset kuvastamaan kunkin viinin luonnetta ja makumaailmaa. Lindeman's Bin 65 Chardonnay -valkoviinin auringonkukat tuovat esille viinin auringon kypsyttämää hedelmäisyyttä.
Lindeman’s viinien globaali suosio pohjautuu pitkälti Dr Henry Lindemansin yksinkertaiseen ja positiiviseen filosofiaan. Henry Lindeman perusti viinitilansa viinitilansa Australian Hunter Valley:hin 1843 ja uskoi, että viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea arjen eri tilanteisiin. Tämä filosofia inspiroi Lindeman´sin viinin valmistusta tänäkin päivänä.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Sokeripitoisuus
5.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
13.50 %
Pakkauskoko
75 cl
Pakkaustyyppi
Lasipullo
Korkki
Kierrekapseli
Tuottaja

Lindeman's

Lindeman on Australian vanhin viinitalo. Dr. Henry Lindemanin vuonna 1843 Hunter Valleyyn perustaman viinitalon filosofiana on alusta lähtien ollut perustajansa positiivinen elämänkatsomus. Lindemanin mukaan viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea elämän eri tilanteisiin.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
South Eastern Australia
Altian tuotenumero
1023794
Alkon tuotenumero
006006

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Lindeman's

Lindeman on Australian vanhin viinitalo. Dr. Henry Lindemanin vuonna 1843 Hunter Valleyyn perustaman viinitalon filosofiana on alusta lähtien ollut perustajansa positiivinen elämänkatsomus. Lindemanin mukaan viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea elämän eri tilanteisiin.