Deviled eggs chiliöljyllä
Nämä alkupalaksi ja buffetpöytään sopivat paholaisen kananmunat saavat kauniin värin punajuurimehusta ja makua chilistä. Nauti Pongrácz-kuohuviinien kanssa!
Katso resepti »Rapea parmesaanikana tomaattikastikkeessa tarjoillaan pastan kera. Kuulostaako herkulliselta?
Parmesaanikana on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan! Kanan fileet voi leivittää etukäteen ja säilyttää jääkaapissa, kunnes ne paistetaan. Jos sinulla on paljon aikaa, voit keittää parmesaanikanaan oman tomaattikastikkeen ja käyttää sitä, mutta valmiin kaupan kastikkeen käyttö on todella kätevää.
2 kananrintafilettä
2 dl vehnäjauhoja
2 munaa
2 dl pankojauhoja
1 dl korppujauhoja
1 dl hienoksi raastettua parmesaania
2 tl sipulijauhetta
1 tl suolaa
noin 500 g valmista tomaattikastiketta
tuoretta basilikaa
1 tuore tomaatti
125 g mozzarellaa
4 annosta pastaa
Halkaise kananfileet pituussuunnassa niin että saat 4 ohutta fileetä. Kuivaa ne talouspaperilla.
Vispaa munat kulhossa.
Laita vehnäjauhot toiseen kulhoon.
Sekoita pankojauhot, korppujauhot, hienoksi raastettu parmesaani, sipulijauhe ja suola kolmanteen kulhoon.
Kääntele kananfileet vehnäjauhoissa. Pyörittele sen jälkeen varovasti munaseoksessa ja sitten panko-parmesaaniseoksessa.
Kaada noin 1 cm öljyä paistinpannulle ja paista noin 2 minuuttia per puoli, kunnes pinta saa kullanruskean värin.
Kaada tomaattikastike uunivuokaan. Hienonna noin 1 dl tuoretta basilikaa ja lisää joukkoon.
Aseta paistetut kananfileet pastakastikkeen päälle.
Leikkaa tomaatti ja mozzarella viipaleiksi ja lisää fileiden päälle.
Gratinoi 225 °C:ssa noin 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on täysin sulanut ja kana on kypsää.
Keitä gratinoinnin aikana pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
Aseta pasta kulhoihin, lisää pastakastiketta ja aseta kana annosten päälle. Ripottele hienonnettua, tuoretta basilikaa päälle ja tarjoile heti. Parmesaanikana on valmis nautittavaksi!
Nämä alkupalaksi ja buffetpöytään sopivat paholaisen kananmunat saavat kauniin värin punajuurimehusta ja makua chilistä. Nauti Pongrácz-kuohuviinien kanssa!
Katso resepti »Grillattu kana maistuu niin valko- kuin punaviinin kanssa. Dukkah-mauste on pohjoisafrikkalainen mausteseos, jota voi käyttää mihin ruoanlaittoon vaan.
Katso resepti »Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Argentiinan ”kansalliskastikkeella” chimichurrilla on kotimaassaan pitkät perinteet ja parhaimmat chimichurri-reseptit periytyvät sukupolvelta toiselle. Katso ohje!
Katso resepti »