Parmesaanikana eli Chicken Parmesan

Rapea parmesaanikana tomaattikastikkeessa tarjoillaan pastan kera. Kuulostaako herkulliselta?

4

0 h 40 min

Parmesaanikana on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan! Kanan fileet voi leivittää etukäteen ja säilyttää jääkaapissa, kunnes ne paistetaan. Jos sinulla on paljon aikaa, voit keittää parmesaanikanaan oman tomaattikastikkeen ja käyttää sitä, mutta valmiin kaupan kastikkeen käyttö on todella kätevää.

deviled_eggsDeviled eggs chiliöljyllä

Nämä alkupalaksi ja buffetpöytään sopivat paholaisen kananmunat saavat kauniin värin punajuurimehusta ja makua chilistä. Nauti Pongrácz-kuohuviinien kanssa!

Katso resepti
grillattu kanaDukkah-kana korianterikastikkeella

Grillattu kana maistuu niin valko- kuin punaviinin kanssa. Dukkah-mauste on pohjoisafrikkalainen mausteseos, jota voi käyttää mihin ruoanlaittoon vaan.

Katso resepti
kana-pekoni-nachovuokaKananacho-lautanen

Valmista helposti herkullinen kana-pekoni-nachovuoka isonkin porukan illanviettoon. Nauti mehevän punaviinin tai hedelmäisen valkoviinin kanssa.

Katso resepti
Chimichurri-kastikeChimichurri-kastike - katso helppo ohje

Chimichurrilla eli Argentiinan ”kansalliskastikkeella” on kotimaassaan pitkät perinteet. Parhaimmat reseptit periytyvät sukupolvelta toiselle. Katso chimichurri ohje!

Katso resepti