Grilliruoka
Parhaat viinisuositukset grilliruoille
Tuotteet
Chile
15,48 €
Katso ohjeita
Lammaspita ja minttu-tsatsiki
Grillipihvi Nederburgin tapaan
Grillissä kypsyneelle ja aavistuksen savuiselle lihalle kannattaa valita punaviini maasta, jossa grillaus on mestaruuslaji.
Katso resepti »Dukkah-kana korianterikastikkeella
Grillattu kana maistuu niin valko- kuin punaviinin kanssa. Dukkah-mauste on pohjoisafrikkalainen mausteseos, jota voi käyttää mihin ruoanlaittoon vaan.
Katso resepti »Grillattua broileria salsalla, maissia ja varhaisperunoita
Kotikokki pääsee helpolla, kun käyttää kaupoista saatavia hyviä valmiita bbq-kastikkeita.
Katso resepti »Porsaanfile ja papu-pekonisalaatti
Hyvin maustettu porsaanliha on loistava raaka-aine grilliin. Kesän grillipossukin kypsennetään kuin joulukinkku; rauhallisesti miedolla lämmöllä.
Katso resepti »Makkara-kasvisvarras vihersalaatilla
Makkaravarras kuulostaa arkiselta, mutta laadukkaalla makkaralla siitä saa loihdittua helposti astetta juhlavampaa ruokaa.
Katso resepti »