Mehevä & Hilloinen

Roteva & Voimakas

Vivahteikas & Kehittynyt

Marjaisa & Raikas

Pehmeä & Hedelmäinen

Lindeman's Bin 50 Shiraz hanapakkaus 3 L

Punaviinit Australia
Lammas Lammas Lammas
Porsas Porsas Porsas
Grilliruoka Grilliruoka Grilliruoka
Seurustelujuoma Seurustelujuoma Seurustelujuoma
Vuoden Viinit hopeamitali Vuoden Viinit hopeamitali
Paikallinen Ekosertifiointi Paikallinen Ekosertifiointi
Hiilineutraali Hiilineutraali
Suosittu australialainen Shiraz-punaviini kolmen litran hanaviininä. Nauti keskitäyteläisen mehevä viini erilaisten liharuokien kanssa tai sellaisenaan. Hopeaa, Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa ja voitto Helsingin Sanomien 2020 hanaviinitestissä!
Lindeman's Bin 50 Shiraz 3 L hanapakkaus
Hinta Alkossa
35,99 €
Väri
Purppuranpunainen.
Tuoksu
Vaniljan, tummien marjojen aromeja, mukana häivähdys pippurisuutta.
Maku
Keskitanniininen, tumman luumuinen, mustaherukkahilloinen, mausteinen, runsaan vaniljainen.
Menestys & Maine
Hopeaa Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa, sarja: punaiset laatikkoviinit - Vuoden Viinit 2021

Lindeman´s on Australian vanhin edelleen toiminnassa oleva viinitila, ja viinitalo on vuosien voittanut yli 600 mitalia eri kilpailuissa. Lindeman´s on nimetty maailman 8.vahvimmaksi viinibrändiksi vuonna 2015 (Drinks Business), ja on myydyin australialainen viinimerkki Ruotsissa, Norjassa, Hollannissa ja Kanadassa. Lindeman´sin viinejä myydään yli 100 maassa.

Lindeman´s BIN 50 Shiraz valikoitui Helsingin Sanomien viiniraadin grilliruoille sopivien hanaviinien testin parhaimmaksi viiniksi (testin tulokset julkaistu 17.6.2020). Viini sai kiitosta puhdaspiirteisestä ja kaikilta osin tasapainoisesta mausta. "Syvä granaatinpunainen väri. Niukka tuoksu. Maku pureskeltavan hedelmäinen ja puhdaspiirteinen: tummaa marjaa, myös karpaloa ja hiukan mansikkaa sekä kohtuullisesti vaniljaa. Melko hyvät hapot. Tanniinit selkeät mutta vähäiset, viinissä on hiukan ryhtiä. Täyteläinen, keskipitkä ja tasapainoinen viini."  Sijoitus 1/8 *** Hyvä, laadukas ja tasapainoinen - HS.fi 17.6.2020
Tarina
Lindeman’s viinien globaali suosio pohjautuu pitkälti Dr Henry Lindemansin yksinkertaiseen ja positiiviseen filosofiaan. Henry Lindeman perusti viinitilansa viinitilansa Australian Hunter Valley:hin 1843 ja uskoi, että viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea arjen eri tilanteisiin. Tämä filosofia inspiroi Lindeman´sin viinin valmistusta tänäkin päivänä.
Maa
Tuotetyyppi
Makeus/täyteläisyys
Rypäleet
Shiraz
Sokeripitoisuus
5.00 g/litra
Alkoholipitoisuus
14.00 %
Pakkauskoko
3 l
Pakkaustyyppi
Hanapakkaus
Korkki
Hana
Tuottaja

Lindeman's

Lindeman on Australian vanhin viinitalo. Dr. Henry Lindemanin vuonna 1843 Hunter Valleyyn perustaman viinitalon filosofiana on alusta lähtien ollut perustajansa positiivinen elämänkatsomus. Lindemanin mukaan viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea elämän eri tilanteisiin.
Lue lisää tuottajasta
Alue / luokitus
Sout Eastern Australia
Altian tuotenumero
1023829
Alkon tuotenumero
461528

Ruoka - ja tarjoiluvinkit

Lindeman's

Lindeman on Australian vanhin viinitalo. Dr. Henry Lindemanin vuonna 1843 Hunter Valleyyn perustaman viinitalon filosofiana on alusta lähtien ollut perustajansa positiivinen elämänkatsomus. Lindemanin mukaan viinin tehtävä on tuoda iloa ja onnea elämän eri tilanteisiin.