Paista jauheliha kypsäksi paistinpannulla ja mausta se tacomausteella.
Kuutioit tomaatit sekä chili ja silppua korianteri pieneksi – sekoita kaikki keskenään tomaattisalsaksi.
Kuutioi Chorizo-makkara pieneksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeiksi.
Leikkaa tortillalettuihin yksi viilto letun keskustasta sen reunaan. Levitä pieni määrä jauhelijaa yhteen letun neljännekseen, tomaattisalsaa toiseen, Chorizo-kuutioita kolmanteen ja ranskankermaa sekä juustoraastetta viimeiseen neljännekseen.
Taittele tortillatasku kääntämällä jauhelijaneljännes tomaattisalsan päälle, nämä yhdessä Chorizo-kuutioiden päälle ja nämä kaikki lopulta ranskankerma-juustoneljänneksen päälle.
Paista tortillataskujen molemmat pinnat kauniin kullan ruskeiksi kevyesti öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Voit laittaa kevyen painon tortillataskun päälle paiston aikana.