Lindeman’s Shiraz ja jauheliha-chorizo-tortillataskut

Kokeile helppoja ja maukkaita tortillataskuja! Nauti mehevän Lindeman's Shiraz -punaviinin kanssa.

tortillataskut

AINEKSET

  • 6 kpl isoja vehnätortillalettuja

  • 400 g jauhelihaa

  • 1 ps tacomaustetta

  • n. 250 g juustoraastetta

  • 200 g ranskankermaa

  • 250 g kirsikkatomaatteja

  • 1 kpl tuore punainen chili

  • ½ puntti tuoretta korianteria

  • 200 g Chorizo-makkaraa

VALMISTUSOHJEET

    1. Paista jauheliha kypsäksi paistinpannulla ja mausta se tacomausteella.

    2. Kuutioit tomaatit sekä chili ja silppua korianteri pieneksi – sekoita kaikki keskenään tomaattisalsaksi.

    3. Kuutioi Chorizo-makkara pieneksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeiksi.

    4. Leikkaa tortillalettuihin yksi viilto letun keskustasta sen reunaan. Levitä pieni määrä jauhelijaa yhteen letun neljännekseen, tomaattisalsaa toiseen, Chorizo-kuutioita kolmanteen ja ranskankermaa sekä juustoraastetta viimeiseen neljännekseen.

    5. Taittele tortillatasku kääntämällä jauhelijaneljännes tomaattisalsan päälle, nämä yhdessä Chorizo-kuutioiden päälle ja nämä kaikki lopulta ranskankerma-juustoneljänneksen päälle.

    6. Paista tortillataskujen molemmat pinnat kauniin kullan ruskeiksi kevyesti öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Voit laittaa kevyen painon tortillataskun päälle paiston aikana.