Nyhtöpossutortillataskut
Superhelpot ja hauskat tortillataskut valmistat nopeasti valmiista nyhtöpossusta ja kasviksista. Chileläisen Tarapaca-punaviinin mehevyys ja sopivat tanniinit toimivat hyvin tortillasetin kanssa.
Katso resepti »Kokeile helppoja ja maukkaita tortillataskuja! Nauti mehevän Lindeman's Shiraz -punaviinin kanssa.
6 kpl isoja vehnätortillalettuja
400 g jauhelihaa
1 ps tacomaustetta
n. 250 g juustoraastetta
200 g ranskankermaa
250 g kirsikkatomaatteja
1 kpl tuore punainen chili
½ puntti tuoretta korianteria
200 g Chorizo-makkaraa
Paista jauheliha kypsäksi paistinpannulla ja mausta se tacomausteella.
Kuutioit tomaatit sekä chili ja silppua korianteri pieneksi – sekoita kaikki keskenään tomaattisalsaksi.
Kuutioi Chorizo-makkara pieneksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeiksi.
Leikkaa tortillalettuihin yksi viilto letun keskustasta sen reunaan. Levitä pieni määrä jauhelijaa yhteen letun neljännekseen, tomaattisalsaa toiseen, Chorizo-kuutioita kolmanteen ja ranskankermaa sekä juustoraastetta viimeiseen neljännekseen.
Taittele tortillatasku kääntämällä jauhelijaneljännes tomaattisalsan päälle, nämä yhdessä Chorizo-kuutioiden päälle ja nämä kaikki lopulta ranskankerma-juustoneljänneksen päälle.
Paista tortillataskujen molemmat pinnat kauniin kullan ruskeiksi kevyesti öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Voit laittaa kevyen painon tortillataskun päälle paiston aikana.
Tutustu alla muihin helppoihin täytevaihtoehtoihin viinisuosituksineen.
Superhelpot ja hauskat tortillataskut valmistat nopeasti valmiista nyhtöpossusta ja kasviksista. Chileläisen Tarapaca-punaviinin mehevyys ja sopivat tanniinit toimivat hyvin tortillasetin kanssa.
Katso resepti »Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »Nämä helpot vegaaniset tortillataskut täytetään tofulla, maapähkinävoilla ja kasviksilla.
Katso resepti »