Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot ja nyhtöpossutortillataskut

Superhelpot ja hauskat tortillataskut valmistat nopeasti valmiista nyhtöpossusta ja kasviksista. Chileläisen Tarapaca-punaviinin mehevyys ja sopivat tanniinit toimivat hyvin tortillasetin kanssa.

tortillataskut

AINEKSET

  • 6 kpl isoja vehnätortillalettuja

  • n. 500 g valmista nyhtöpossua esim Kivikylän Pulled Pork

  • 200 g ranskankermaa

  • 2 kpl avokadoja

  • ½ kpl pieni punakaali

  • 1 kpl tuore punainen chili

  • ½ puntti tuoretta korianteria

VALMISTUSOHJEET

    1. Paista nyhtöpossua paistinpannulla, kunnes se on lämmintä. Voit halutessasi maustaa possua lisää esim. savupaprikajauheella tai BBQ-kastikkeella.

    2. Halkaise avokadot, poista niiden kivet sekä kuoret ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Voit valella avokadoviipaleiden päälle halutessasi sitruunamehua, joka vähentää niiden tummumista.

    3. Leikkaa punakaali suupalan kokoisiksi ohuiksi suikaleiksi. Pilko chili sekä korianteri pieniksi ja sekoita ne punakaaliin.

    4. Leikkaa tortillalettuihin yksi viilto letun keskustasta sen reunaan. Levitä punakaalia ensimmäiseen neljännekseen ja avokadoa toiseen. Lusikoi tämän jälkeen ranskankermaa kolmanteen neljännekseen ja nyhtöpossua viimeiseen.

    5. Taittele tortillatasku kääntämällä punakaalineljännes avokadojen päälle, nämä yhdessä ranskankerman päälle ja nämä kaikki lopulta nyhtöpossuneljänneksen päälle.

    6. Paista tortillataskujen molemmat pinnat kauniin kullan ruskeiksi kevyesti öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Voit laittaa kevyen painon tortillataskun päälle paiston aikana.