Nyhtöbroileri-tortillataskut
Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »Superhelpot ja hauskat tortillataskut valmistat nopeasti valmiista nyhtöpossusta ja kasviksista. Chileläisen Tarapaca-punaviinin mehevyys ja sopivat tanniinit toimivat hyvin tortillasetin kanssa.
6-8 HLÖ
6 kpl isoja vehnätortillalettuja
n. 500 g valmista nyhtöpossua esim Kivikylän Pulled Pork
200 g ranskankermaa
2 kpl avokadoja
½ kpl pieni punakaali
1 kpl tuore punainen chili
½ puntti tuoretta korianteria
Paista nyhtöpossua paistinpannulla, kunnes se on lämmintä. Voit halutessasi maustaa possua lisää esim. savupaprikajauheella tai BBQ-kastikkeella.
Halkaise avokadot, poista niiden kivet sekä kuoret ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Voit valella avokadoviipaleiden päälle halutessasi sitruunamehua, joka vähentää niiden tummumista.
Leikkaa punakaali suupalan kokoisiksi ohuiksi suikaleiksi. Pilko chili sekä korianteri pieniksi ja sekoita ne punakaaliin.
Leikkaa tortillalettuihin yksi viilto letun keskustasta sen reunaan. Levitä punakaalia ensimmäiseen neljännekseen ja avokadoa toiseen. Lusikoi tämän jälkeen ranskankermaa kolmanteen neljännekseen ja nyhtöpossua viimeiseen.
Taittele tortillatasku kääntämällä punakaalineljännes avokadojen päälle, nämä yhdessä ranskankerman päälle ja nämä kaikki lopulta nyhtöpossuneljänneksen päälle.
Paista tortillataskujen molemmat pinnat kauniin kullan ruskeiksi kevyesti öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Voit laittaa kevyen painon tortillataskun päälle paiston aikana.
Nämä tortillataskut itsetehdystä nyhtöbroilerista saavat mehevää makeutta tuoreesta ananaksesta. Kruunaa lasillisella helposti nautiskeltavaa ja vähätanniinista Inception-punaviiniä.
Katso resepti »Nämä helpot vegaaniset tortillataskut täytetään tofulla, maapähkinävoilla ja kasviksilla.
Katso resepti »