Porsaanfile ja papu-pekonisalaatti

Hyvin maustettu porsaanliha on loistava raaka-aine grilliin. Kesän grillipossukin kypsennetään kuin joulukinkku; rauhallisesti miedolla lämmöllä.

Porsaanfile + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

Resepti

Keittiömestari Aki Wahlman

Pekoniin käärityt porsaanfilepihvit + viinisuositusPekoniin käärityt porsaanfilepihvit ja grillattua parsaa

Porsaan sisäfile maustuu meheväksi pekoniin käärittynä, parsa kruunaa kokonaisuuden.

Katso resepti
Millaiseen ruoanlaittoon kannattaa käyttää punaviiniä? Katso 5 vinkkiäRiistapata sinihomejuustolla

Tämä riistapata saa suolaisuutta ja makua sinihomejuustosta. Anna täyteläisen pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!

Katso resepti
punaviinia_kaadetaan_lasiinMikä tekee punaviinistä täyteläisen?

Tutustu mistä täyteläisyys tulee punaviiniin ja katso täyteläiset viinivinkit Malbec, Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä.

Lue lisää
Värikkäät ja maukkaat bruschettat + viinisuositusVärikkäät ja maukkaat bruschettat

Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.

Katso resepti