Hyvin maustettu porsaanliha on loistava raaka-aine grilliin. Kesän grillipossukin kypsennetään kuin joulukinkku; rauhallisesti miedolla lämmöllä.
Poista porsaanfileen pinnasta kalvo ja levitä pinnalle sinappia ja muut mausteet.
Grillaa tai paista file nopeasti voissa pannulla ja jatka kypsennystä 100 asteisessa uunissa kunnes fileen sisälämpö on 60 astetta. Anna vetäytyä ennen leikkaamista.
Paista papusalaattia varten pekoni rapeaksi ja hienonna veitsellä muruiksi. Sitten suikaloi chilipaprika ja lisää ne pannuun sienien kanssa.
Sekoita joukkoon vedessä kiehautetut pavut. Mausta suolalla ja tuoreilla yrteillä.
Keittiömestari Aki Wahlman
Porsaan sisäfile maustuu meheväksi pekoniin käärittynä, parsa kruunaa kokonaisuuden.
Katso reseptiTämä riistapata saa suolaisuutta ja makua sinihomejuustosta. Anna täyteläisen pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!
Katso reseptiTutustu mistä täyteläisyys tulee punaviiniin ja katso täyteläiset viinivinkit Malbec, Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypäleistä.
Lue lisääKokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.
Katso resepti