Viinimaa yleinenmitali pokaali
Los Intocables Bourbon Barrel Malbec

Los Intocables Bourbon Barrel Malbec


Roteva & Voimakas

Label: NautaLabel: GrilliruokaLabel: LammasLabel: Suklaa-jälkiruoat

15,99 €

Löydä Alkosta

Todella täyteläinen ja rotevan voimakas argentiinalainen punaviini on saanut makunsa 12 kuukauden bourbon-tynnyrikypsytyksen aikana. Nauti kunnon pihvin tai voimakkaiden juustojen kanssa tai tuhtina nautiskeluviininä.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Intensiivinen tuoksu, jossa punaista marjaa, aavistus karamellia ja vaniljaa

Maku

Maku on täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, luumuinen, suklainen, kevyen mokkainen, hennon yrttinen ja lämpimän tamminen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini sopii mainiosti punaiselle lihalle, lampaalle sekä täyteläisemmille grilliruoille. Sitä kannattaa kokeilla myös kermaisen pastan tai voimakkaiden juustojen kanssa.

Valmistus

Viiniä on kypsytetty 12 kuukauden ajan amerikkalaisissa, bourbon-viskin kypsytykseen aiemmin käytetyissä 200 litran tammitynnyreissä.

Tarina

Los Intocables tarkoittaa suomeksi ’Lahjomattomat’. Viinin tummanpuhuva ulkoasu onkin saanut inspiraationsa 1950-60 –lukujen taitteessa esitetystä amerikkalaisesta rikossarjasta sekä siitä vuonna 1987 tehdystä elokuvaversiosta The Untouchables.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

418387

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Penaflor Group

Suljenta

Puristekorkki

Alue

Argentina - Cuyo - San Juan

Sokeripitoisuus

3 g/litra

Rypäleet

Malbec

Tuotenumero

1025757* * * * Harmoinen, laadultaan erinomainen!Avoin ja melko intensiivinen, mustasävytteinen tuoksu tuo mieleen mustaherukan, karhunvatukan, mustikan - myös tumman luumun ja paahteisen makean mausteisuuden. Täyteläinen maku allekirjoittaa tarkasti tuoksun aromimaailman. Viinissä on lisäksi hentoa kahvin, tumman suklaan ja yrttien vivahteita. Melko täyteläinen maku saa tasapainon runsaista, mutta pehmeistä tanniineista ja hapankirsikkaisesta hapokkuudesta. Kokonaisuus jättää ryhdikkään jäntevän, paahteisen jälkivaikutelman

- Viinilehti 2021


Pronssia Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa, sarja: Uuden maailman punaviinit, hinta 13-18 euroa.

- Vuoden Viinit 2021 -kilpailu

Katso ohjeita