Bourbon marinoitu entrecote Los Intocables -tyyliin

Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.

Bourbon marinoitu entrecote

4 HLÖ

1 h 0 min

Erittäin täyteläinen ja tuhdin rehevä argentiinalainen Los Intocables -punaviini on saanut erityisen makunsa 12 kuukauden bourbon-tynnyrikypsytyksen aikana. Viinin kypsytykseen käytettyä tammitynnyriä on siis aiemmin käytetty bourbon-viskien kypsytykseen.

Valmista entrecote kokonaisena grillissä tai pannulla + uunissa

Resepti: Taste of Nikinmäki

Flank steak, perunagratiini & bearnaisekastikeFlank steak, perunagratiini & bearnaisekastike

Naudan flank steak lisukkeinaan tuhdit perunat ja kermakastike vaativat runsautta myös viiniltä.

Katso resepti
Los Intocables MalbecSuosittu Los Intocables Malbec -punaviini nyt myös hanassa

Vuoden verran amerikkalaisissa bourbon-tammitynnyreissä kypsynyt argentiinalainen Los Intocables Black Malbec on nyt saatavilla Alkoista myös kolmen litran hanapakkauksessa. Tutustu viiniin ja ruokasuosituksiin.

Lue lisää
grilliruokaaTommi Tuomisen grillimenu Los Intocables

Keittiömestari Tommi Tuominen suunnitteli grillimenun tuhdille argentiinalaiselle Los Intocables -punaviinille. Tutustu ohjeeseen!

Katso resepti