Suosittu Los Intocables Malbec -punaviini nyt myös hanassa

Vuoden verran amerikkalaisissa bourbon-tammitynnyreissä kypsynyt argentiinalainen Los Intocables Black Malbec on nyt saatavilla Alkoista myös kolmen litran hanapakkauksessa. Tutustu viiniin ja ruokasuosituksiin.

Los Intocables Malbec

Vuoden verran amerikkalaisissa bourbon-tammitynnyreissä kypsynyt argentiinalainen malbec-viini saa kypsän karhunvatukkaisen ja luumuisen maun seuraksi bourbon-tynnyreistä omaleimaisen mausteisen vivahteen.

Jos mielit rotevan voimakasta ja täyteläistä punaviiniä, tämä argentiinalainen toimii varmasti ja ilahduttaa ruokapöydässä. Nauti pihvin, punaisen lihan tai riistaruokien kanssa, tai kokeile tumman suklaan seurana. Intocables toimii hyvin myös nautiskeluviininä sellaisenaan. Katso burgundin padan ohje.

Viinilehti on antanut Los Intocables pulloviinille neljä tähteä = "Harmoninen, laadultaan erinomainen" ja hinta-laatusuhteesta kertovan maininnan "Edullinen ostos" Hanapakkauksen sisältö on samaa viiniä.

Säilytä avattu hanaviini jääkaapissa, jossa se säilyy hyvänä kuukauden verran avaamisesta.

Mitä Los Intocables oikein tarkoittaa?

Los Intocables on suomeksi ’Lahjomattomat’. Viinin tummanpuhuva ulkoasu onkin saanut inspiraationsa 1950-60 -lukujen taitteessa esitetystä amerikkalaisesta rikossarjasta sekä siitä vuonna 1987 tehdystä elokuvaversiosta The Untouchables.