Gourmetbagel
Mehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso resepti »Klubileipä on klassikko, joka sopii myös vähän paremmaksi retkievääksi valko- tai kuohuviinin kera.
4 HLÖ
4 pekonisiivua
1 broilerinfilee tai 8 jättikatkaravunpyrstöä
8 viipaletta paahtoleipää
rapeita salaatinlehtiä tai rucolaa
Paista pannulla pekonit rapeiksi. Nosta sivuun ja pidä lämpimänä. Sen jälkeen paista myös valintasi mukaan molemmin puolin jättikatkaravun pyrstöt tai siivuiksi leikattu broilerinfilee kypsäksi.
Paahda leipien sisäpinnat rapeiksi. Kokoa lautaselle leipien päälle kerroksittain ensin majoneesiseosta, salaatin tai rucolan lehtiä, pekonisiivut ja paistetut jättikatkaravut tai broilerinsiivut.
Mausta klubileipä makusi mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
1 kypsä avokado
½ pienestä keltasipulista
4 rkl majoneesia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl silputtua tuoretta minttua
1 rkl silputtua tuoretta basilikaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmista ensin avokado-majoneesiseos. Yhdistä kulhossa pieneksi kuutioitu avokadon hedelmäliha, kuorittu, silputtu sipuli ja loput seoksen aineksista.
Peitä seos ja nosta viileään.
Mehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso resepti »Rapealla Jalotofulla täytetyt kolme erilaista leipää sopivat runsautensa ansiosta myös lounasleiviksi. Nauti raikkaan vegaanisesti kirkastetun viinin kanssa.
Katso resepti »Braai-leipä kuuluu eteläafrikkalaisiin grillijuhliin. Jokaisella grillimestarilla on oma ohjeensa. Täytetty leipä tulee grillata joko loppuhiilloksilla tai miedolla lämmöllä kaasugrillissä.
Katso resepti »