Miniloma Prosecco Rosé Extra Dry by Huono Äiti

Miniloma Prosecco Rosé Extra Dry by Huono Äiti


Label: Kana ja KalkkunaLabel: SeurustelujuomaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

13,99 €

Löydä Alkosta

Miniloman käsite: tiedät olevasi miniloman tarpeessa, kun hetki vessassa ilman, että kukaan tahtoo sinulta mitään, tuntuu ylellisyydeltä - Huono Äiti

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kauniin heleän vaaleanpunainen

Tuoksu

Punaista marjaa kuten mansikkaa ja vadelmaa, sekä hedelmäisyytta tuovaa punaista omenaa ja päärynää.

Maku

Miniloma vie sinut matkalle Italian lämpimän auringon alle. Maku on kuiva ja herkullisen hedelmäinen. Eloisat pienet kuplat tuovat viiniin ryhtiä. Viinin jälkimaku on raikkaan hapokas ja se tuo kielelle veden nostattavan jälkivaikutelman.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen seuralainen aperitiiviksi ja seurustelujuomaksi illanistujaisiin. Erilaiset kevyemmät vaalealihaiset ruoat ja salaatit ovat myös mainio valinta tämän Rosé Proseccon rinnalle.

Tarina

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen. Huono Äiti alkoi yhden naisen juttuna Facebookista lähes kymmenen vuotta sitten. Huonon Äidin takana on Sari Helin - YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittaja, radiotoimittaja sekä kolumnisti eri naistenlehdissä. Somen jälkeen tuli blogi ja blogin jälkeen yhteisö. Yhteisön jäsenet sekä vakituiset kirjoittajat, videokuvaajat, kuvaajat ja leikkaajat tekevät nyt Huonon Äidin saitin sisällön.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

911864

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Huono Äiti

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Italy - Veneto - Prosecco di Conegliano e Valdobbiadene

Sokeripitoisuus

15 g/litra

Rypäleet

Pinot Noir, Glera

Makeus

Kuiva (brut)

Tuotenumero

1028173Laadukas ja hyvin tehty. Edullinen ostos. Viehkeän marjainen, mutta melko hillitty tuoksu muistuttaa vadelmaa, punaherukkaa ja etäisesti myös mansikkaa. Maku on lähes kuiva. Tuoksun aromien lisäksi maussa on päärynää, punaista omenaa ja sitruksisuutta. Hento yrttisyys tuo yhdessä hapokkuuden kanssa makuun tasapainoa. Viini jättää hennon mausteisen jälkivaikutelman. Ruokasuositus: Reilut salaatit, kasvispastat ja vaaleat liharuoat.

- Viinilehti

Katso ohjeita