Paikallinen Ekosertifiointi
Inception Deep Layered Red hanapakkaus 3 l

Inception Deep Layered Red hanapakkaus 3 l


Label: Kana ja KalkkunaLabel: NoutopöytäLabel: PorsasLabel: Seurustelujuoma

33,98 €

Löydä Alkosta

Vähätanniininen punaviini, jossa on tavanomaista korkeampi jäännössokeripitoisuus ja kiehtovan uniikki pakkaus. Nauti hedelmäisen pehmeä punaviini illanistujaisissa tai mausteisempien ruokien kanssa. Saanut LÖYTÖ -arvion Viinilehdeltä.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Rubiininpunainen

Tuoksu

Marjaisan mausteinen

Maku

Keskitäyteläisen ja vähätanniinisen viinin maussa on aistittavissa runsaasti punaisia marjoja. Tammikypsytys antaa viinille myös miellyttävää vaniljaisuutta ja mokan vivahteita.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini sopii hyvin esimerkiksi grillilihalle ja mausteisille kanaruoille.

Tarina

Inception-viini on kolmen rypälelajikkeen sekoite, jossa on tavanomaista korkeampi sokeripitoisuus. Erikoisuutta tukee täysin uudenlainen mysteeri- ja tarotmaailmaan vievä konsepti, joka on haluttu tuoda selkeästi esille myös viinin pakkauksessa. Inception Red Blend on eettisesti valmistettu viini kiitos Wieta -sertifikaatin (Wine and Agricultural Ethical Trade Association), mikä huomioi tuotantoketjussa olevien ihmisten hyvinvoinnin, mutta myös ympäristönäkökulmia tuotannon eri vaiheissa. Sertifioinnissa huomioidaan esimerkiksi järjestäytymisvapauteen, työterveyteen ja -turvallisuuteen, reiluun palkkaukseen, ihmis- ja työoikeuksiin sekä eettiseen liiketoimintaan liittyviä näkökulmia. Inception Red Blend -hanapakkaus on 100 % kierrätettävä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

479268

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

19 g/litra

Rypäleet

Shiraz, Mourvedre, Petit Verdot

Tuotenumero

1027883


Katso ohjeita