Fair Trade
Inception Deep Layered Red hanapakkaus 3 l

Inception Deep Layered Red hanapakkaus 3 l


Pehmeä & Hedelmäinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: NoutopöytäLabel: PorsasLabel: Seurustelujuoma

34,99 €

Löydä Alkosta

Moderni punaviini, jossa on tavanomaista korkeampi jäännössokeripitoisuus ja kiehtovan uniikki pakkaus. Nauti vähätanniininen ja hedelmäisen pehmeä viini illanistujaisissa tai mausteisempien ruokien kanssa.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Marjaisan mausteinen

Väri

Rubiininpunainen

Maku

Keskitäyteläisen ja vähätanniinisen viinin maussa on aistittavissa runsaasti punaisia marjoja. Tammikypsytys antaa viinille myös miellyttävää vaniljaisuutta ja mokan vivahteita.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viini sopii hyvin esimerkiksi grillilihalle ja mausteisille kanaruoille.

Tarina

Inception-viini on kolmen rypälelajikkeen sekoite, jossa on tavanomaista korkeampi sokeripitoisuus. Erikoisuutta tukee täysin uudenlainen mysteeri- ja tarotmaailmaan vievä konsepti, joka on haluttu tuoda selkeästi esille myös viinin pakkauksessa. Malolaktisen käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty 12-14 kk:n ajan tammitynnyreissä. Inception Red Blend on eettisesti valmistettu viini kiitos Wieta -sertifikaatin (Wine and Agricultural Ethical Trade Association), mikä huomioi tuotantoketjussa olevien ihmisten hyvinvoinnin, mutta myös ympäristönäkökulmia tuotannon eri vaiheissa. Sertifioinnissa huomioidaan esimerkiksi järjestäytymisvapauteen, työterveyteen ja -turvallisuuteen, reiluun palkkaukseen, ihmis- ja työoikeuksiin sekä eettiseen liiketoimintaan liittyviä näkökulmia. Inception Red Blend -hanapakkaus on 100 % kierrätettävä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

14 %

Alkon tuotenumero

479268

Tilavuus

3 l

Tuotemerkki

Distell

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

19 g/litra

Rypäleet

Shiraz, Mourvedre, Petit Verdot

Tuotenumero

1027883


Katso ohjeita

logo