LuomuPaikallinen Ekosertifiointi
Mandrarossa Frappato

Mandrarossa Frappato


Marjaisa & Raikas

Label: Kana ja KalkkunaLabel: GrilliruokaLabel: Miedot juustotLabel: Pizza Pasta (Viinimaa)

Mandrarossa-viinit ovat tyyliltään persoonallisia ja ainutlaatuisia sisilialaisia viinejä.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Tuoksussa on punaisia marjoja ja kirsikkaa.

Maku

Maku on keskitäyteläinen, tumman kirsikkainen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Viinin sopii hyvin kumppaniksi erilaisille grilliruoille. Käy myös kanan, kalkkunan ja vähärasvaisen kalan kanssa.

Valmistus

Viinä on kysytetty 3-4 kuukautta terässammiossa.

Tarina

Cantine Settesolin osuuskunta on perustettu sisilialaisten pienviljelijöiden toimesta vuonna 1958. Ensimmäinen sadonkorjuu tapahtui vuonna 1965, mistä lähtien viiniä on tuotettu osuuskunnan nimissä. Tänä päivänä Cantine Settesoli on yksi Sisilian ja koko Italian maineikkaimmista osuuskunnista. Se on tunnettu paitsi laadukkaista ja ainutlaatuisista viineistä myös kestävästä kehityksestä, nykyaikaisesta teknologiasta sekä jatkuvasta tutkimustyöstä viininviljelyn saralla. Ensimmäiset Mandrarossa-viinit lanseerattiin 1999 pitkän, yli 20 vuotta kestäneen tutkimustyön tuloksena. Tutkimuksen kohteena oli erityisesti sisilialaiset rypälelajikkeet ja sisilialainen maaperä. Tavoitteena oli löytää kullekin rypälelajikkeelle kaikkien suotuisin elinympäristö. Tästä johtuen tutkimustyön lopputuloksena syntyneet Mandrarossa-viinit ovat tyyliltään persoonallisia ja ainutlaatuisia sisilialaisia viinejä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13 %

Alkon tuotenumero

900846

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Cantine-Settesoli

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Sicily

Sokeripitoisuus

7,2 g/litra

Rypäleet

Frappato

Tuotenumero

1035560