Penfolds Koonunga Hill Chardonnay

Penfolds Koonunga Hill Chardonnay


Runsas & Paahteinen

Label: Rasvainen kalaLabel: NoutopöytäLabel: PorsasLabel: RiistalinnutLabel: Sienet

16,49 €

Löydä Alkosta

Tyylikäs, ryhdikkään vivahteikas ja kuiva australialainen Chardonnay ikoniselta ja maailman ihaillummaksi nimetyltä Penfoldsin viinibrändiltä.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalean oljenkeltainen.

Maku

Viini on kuiva ja mukavan hapokas. Maku on hunajameloninen, keltaomenainen, sitruksinen, persikkainen sekä miellyttävän tamminen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Mainio kumppani rasvaisen kalan kanssa. Sopii erinomaisesti myös kermaisen sienikastikkeen, porsaan ja noutopöydän antimien kanssa nautittavaksi.

Tarina

Viini on nimetty Penfoldsin Barossa Valleyssa omistamien Koonunga Hill -viinitarhojen mukaan. Ensimmäinen vuosikerta nautittiin vuonna 1976. Tasapainoiset ja laadukkaat Koonunga Hill -viinit ilmentävät erinomaisesti viinitalon tyyliä ja filosofiaa, jossa rypäleet valitaan useilta eri alueilta, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen laadun jokaiselle vuosikerralle. Viiniä on kypsytetty kuuden kuukauden ajan tammitynnyreissä.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

007963

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Australia - South Australia

Sokeripitoisuus

2,6 g/litra

Rypäleet

Chardonnay

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1023820'Viiniä ryhdittävät lempeät sitrusmaiset hedelmähapot. Kokonaisuus on miellyttävä, jättäen melonia ja ananasta muistuttavan, nielua lämmittävän jälkivaikutelman. Laadukas ja hyvin tehty viini.'

- Viinistä viiniin -opas

Katso ohjeita