Louis Roederer -samppanja ja sormisyötävät

Ruokavaikuttaja Anni Paakkunainen suunnitteli helppoja sormisyötäviä Louis Roederer -samppanjalle uuden vuoden juhliin. Tutustu & ihastu!

Päärynää ja Brie-juustoa Päärynää ja Brie-juustoa

Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.

Katso resepti
Parmesanmuffinit_viikunaaParmesanmuffinit & viikunaa

Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!

Katso resepti
Ihanat_MätisipsitIhanat Mätisipsit

Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle

Katso resepti