Päärynää ja Brie-juustoa
Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.
Katso resepti »Ruokavaikuttaja Anni Paakkunainen suunnitteli helppoja sormisyötäviä Louis Roederer -samppanjalle uuden vuoden juhliin. Tutustu & ihastu!
Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.
Katso resepti »Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!
Katso resepti »Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle
Katso resepti »