Ohje: Anni Paakkunainen
"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa
Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle
Ohjeesta tulee noin 12 suupalaa
noin 12 maalaisperunasipsiä
50 g ranskankermaa
50 g muikunmätiä
1 limen kuori
mustapippuria myllystä
Nostele sipsit tarjoiluastialle.
Täytä vasta juuri ennen tarjoilua, etteivät ne vety.
Nosta ensin teelusikallinen ranskankermaa ja saman verran mätiä sipsin päälle. Tai oman maun ja sipsin koon mukaan molempia.
Raasta päälle limen kuorta ja rouhi lopuksi mustapippuria.
Tarjoile ja nauti kuplien kanssa.
"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa
Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.
Katso resepti »Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!
Katso resepti »Loppuvuoden ihanin juustolautanen syntyy sinihomejuuston, goudan ja parmesaanin yhdistelmästä. Juustot tarjoillaan kirpsakan ja hennosti yrttisen, muttei liian makean omena-timjamihillokkeen kanssa.
Katso resepti »Helppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.
Katso resepti »