Päärynää ja Brie-juustoa

Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.

Päärynää ja Brie-juustoa
logo

4

logo

0 h 20 min

Ohjeesta tulee noin 10 suupalaa

AINEKSET

  • 150 g briejuustoa

  • 1 päärynä

  • 100 g rucolaa

  • 1-2 rkl balsamicoa

VALMISTUSOHJEET

    1. Pese rucola ja päärynä. Kuivaa hyvin.

    2. Leikkaa briejuusto ja päärynä suupalan kokoisiksi paloiksi.

    3. Laita päärynälohko cocktailtikkuun, taittele mukaan kasa rucolaa, paina viimeisenä juusto tikkuun.

    4. Laita tikut makaamaan lautaselle ja viimeistele balsamicolla.

    5. Tarjoile ja nauti kuplien kanssa.

Anni_Paakkunainen

Ohje: Anni Paakkunainen

"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi