Päärynää ja Brie-juustoa

Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.

Päärynää ja Brie-juustoa

4

0 h 20 min

Ohjeesta tulee noin 10 suupalaa

Anni_Paakkunainen

Ohje: Anni Paakkunainen

"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Ihanat_MätisipsitIhanat Mätisipsit

Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle

Katso resepti
Parmesanmuffinit_viikunaaParmesanmuffinit & viikunaa

Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!

Katso resepti
Joulun juhlamenun juustotJuustot & omena-timjamihilloke

Loppuvuoden ihanin juustolautanen syntyy sinihomejuuston, goudan ja parmesaanin yhdistelmästä. Juustot tarjoillaan kirpsakan ja hennosti yrttisen, muttei liian makean omena-timjamihillokkeen kanssa.

Katso resepti
Joulu juhlamenu blinitHelpot pikablinit paahdetulla punajuuritahnalla

Helppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.

Katso resepti