Ohje: Anni Paakkunainen
"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa
Brie-juusto on klassinen yhdistelmä samppanjalle. Ihastu ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen helppoon sormisyötävään.
Ohjeesta tulee noin 10 suupalaa
150 g briejuustoa
1 päärynä
100 g rucolaa
1-2 rkl balsamicoa
Pese rucola ja päärynä. Kuivaa hyvin.
Leikkaa briejuusto ja päärynä suupalan kokoisiksi paloiksi.
Laita päärynälohko cocktailtikkuun, taittele mukaan kasa rucolaa, paina viimeisenä juusto tikkuun.
Laita tikut makaamaan lautaselle ja viimeistele balsamicolla.
Tarjoile ja nauti kuplien kanssa.
"Rakastan kuplia ja erityisesti laadukasta samppanjaa. Kuohuvat ovat ainoa viini jota voi nauttia läpi aterian. Alusta loppuun." Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Ig: @anninuunissa
Ruokavaikuttaja Annin Paakkunainen yhdisti laadukkaan mädin ja perunalastut tyylikkäästi Louis Roederer -samppanjalle
Katso resepti »Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!
Katso resepti »Loppuvuoden ihanin juustolautanen syntyy sinihomejuuston, goudan ja parmesaanin yhdistelmästä. Juustot tarjoillaan kirpsakan ja hennosti yrttisen, muttei liian makean omena-timjamihillokkeen kanssa.
Katso resepti »Helppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.
Katso resepti »