Mausteiset pähkinät ovat ihana tarjottava rentoihin juhliin tai naposteltavaksi. Puolikuivan cavan pieni makeus toimii hyvin suolaisten pähkinöiden kanssa.
Tiesitkö? Kaikki Codorniu-cavat ovat vegaanisia eli niiden kirkastuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita.
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään kulhossa.
Lämmitä uuni 135 °C:seen.
Lisää pähkinät mausteseokseen ja sekoita kunnes pähkinät ovat kauttaaltaan mausteseoksen peitossa.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada pähkinä-mausteseos pellille. Levittele pähkinät tasaisesti pellille.
Paista pähkinöitä noin 40 minuuttia. Nosta pähkinät uunista ja anna niiden jäähtyä uunipellillä.
Hanna Stolt pitää suosittua blogia Gurmee.net ja on julkaissut kolme ruokakirjaa joista tuoreimpana VEGE Talvi (Readme.fi 2017). VEGE Talvi -kirjasta löytyvät talven parhaat kasvisreseptit arkeen, jouluun ja uuteen vuoteen.