Parmesaanikuorrutettua siikaa
Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.
Katso resepti »Pirteä & Hedelmäinen
Espanjalainen aromaattisen hedelmäinen ja hieman makeampi luomu-cava Codorníun kuohuviinitalolta.
Tuoteryhmä | Kuohuviinit |
Alkoholipitoisuus | 11,5 % |
Alkon tuotenumero | 509947 |
Tilavuus | 0,75 l |
Tuotemerkki | Codorniu Raventos |
Suljenta | Luonnonkorkki |
Alue | Spain - Cava - Cava |
Sokeripitoisuus | 35 g/litra |
Rypäleet | Parellada, Xarel-lo, Macabeo |
Makeus | Puolimakea |
Tuotenumero | 1019549 |
Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.
Katso resepti »Mehevä bagel New York -tyyliin pitää sisällään pinaattipaistosta, uppomunaa ja kinkkua.
Katso resepti »Maa-artisokka on maukas ja juhlava raaka-aine, jonka toimii parhaiten juuri keitoissa. Viimeistele munakoisokaviaarilla.
Katso resepti »Erilaiset espanjalaiset makkarat ja manchego-juusto ovat pääosissa ruokakirjailija Tiina Rantasen tapas-menussa.
Katso resepti »Valmista vegaaniseen mantelimaito-pannacottaan herkullinen kookoskinuski, joka tuo paahteisen karamellin maun ja tekee jälkiruoasta näyttävän.
Katso resepti »Codorníun puolikuivan luomucavan makea omenaisuus ja mausteisuus sointuvat suolaisen makean annoksen makuihin erinomaisesti. Katso keittiömestari Arto Rastaan Viini-lehdelle suunnittelema resepti.
Katso resepti »Mausteiset pähkinät ovat ihana tarjottava rentoihin juhliin tai naposteltavaksi. Puolikuivan cavan pieni makeus toimii hyvin suolaisten pähkinöiden kanssa.
Katso resepti »Hellapoliisi-blogin pastasalaattia täydentää Codorníu Ecologica Semi Seco -luomucavan sopivan pieni makeus, mikä tekee siitä erityisen sopivan brunssijuoman.
Katso resepti »