Micken kesäkalavinkit
Ahvenanmaalainen keittiömestari, ravintoloitsija ja tv-persoona Michael Björklund tykkää kesäisin savustaa kalaa. Lue Micken vinkit kalan savustukseen.
Lue lisää »Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.
Resepti: Aki Wahlman
600 g siikaa
2 dl majoneesia
1 keltuainen
50 g parmesan-juustoa
2 rkl tilliä hienonnettuna
suolaa
Aloita leikkaamalla siian fileestä pala ja nypi kalasta ruodot pois.
Sekoita kulhossa majoneesi, keltuainen, parmesan-juusto ja tilli.
Levitä valmistamasi kuorrute kalafileen pinnalle.
Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan.
Tarjoile esimerkiksi salaatin kera.
Ahvenanmaalainen keittiömestari, ravintoloitsija ja tv-persoona Michael Björklund tykkää kesäisin savustaa kalaa. Lue Micken vinkit kalan savustukseen.
Lue lisää »Ruoan ja viinin yhdistäminen on parhaimmillaan unohtumaton kokemus. Kurkkaa viinikirjoittaja Ilkka Sirénin viinisuosikit viidelle klassikkoruoalle kuten sinihomejuustolle, sushille tai kunnon grillipihville.
Lue lisää »Käytä valkoviiniä sekä kalan kypsennyksessä että kastikkeen valmistuksessa.
Katso resepti »