Parmesaanikuorrutettua siikaa

Parmesaani ja majoneesi maustavat suomalaista jalokalaa, siikaa. Valitse seuraan miellyttävän hapokas kuohu- tai valkoviini.

logo

4 HLÖ

logo

0 h 30 min

Resepti: Aki Wahlman

AINEKSET

AINEKSET

  • 600 g siikaa

  • 2 dl majoneesia

  • 1 keltuainen

  • 50 g parmesan-juustoa

  • 2 rkl tilliä hienonnettuna

  • suolaa

VALMISTUSOHJEET

    1. Aloita leikkaamalla siian fileestä pala ja nypi kalasta ruodot pois.

    2. Sekoita kulhossa majoneesi, keltuainen, parmesan-juusto ja tilli.

    3. Levitä valmistamasi kuorrute kalafileen pinnalle.

    4. Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan.

    5. Tarjoile esimerkiksi salaatin kera.