Glögin tai kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
8+ HLÖ
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon ranskankerma, mustikkajauhe, kuivatut mustikat sekä kylmäsavupororouhe. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
Lusikoi tai pursota mousse saaristolaisleivän siivulle. Voit halutessasi tehdä muotilla pyöreitä leipäsiä.
Koristele annos pensasmustikoilla.
Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso reseptiTutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.
Katso reseptiTätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso reseptiValmista juhlaillallinen ja herkuttele paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa.
Katso resepti