Mustikkainen poromousseleipänen

Glögin tai kuohuviinin pieni makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.

Mustikkainen poromousseleipänen

8+ HLÖ

mari_small_1_2

Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi>

Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti
Porotartar by Mari MoilanenPorotartar juureslastuilla

Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininPoron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.

Katso resepti
Poronfilee + viinisuositusPaahdettua poronfileetä, juureksia ja tummaa fenkolinsiemenkastiketta

Valmista juhlaillallinen ja herkuttele paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa.

Katso resepti