Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.
Hienonna poronfilee oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja kaprikset.
Sekoita ainekset kulhossa, mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.
Laita nokare tartaria (tai tee pienellä muotilla pieni pihvi) juureslastun päälle, koristele herkku yrtillä tai herneenversolla.
Valmista juhlaillallinen ja herkuttele paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa.
Katso reseptiTätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso reseptiTämä ruoka voi olla myös vaihtoehto joulupöytään, jos halutaan vaihtelua joulukinkulle.
Katso reseptiPoromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso resepti