Porotartar juureslastuilla

Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.

Porotartar by Mari Moilanen

4 HLÖ

0 h 45 min

mari_small_1_3

Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi>

Poronfilee + viinisuositusPaahdettua poronfileetä, juureksia ja tummaa fenkolinsiemenkastiketta

Valmista juhlaillallinen ja herkuttele paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininPoron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.

Katso resepti
Poroa juurespedilläPoroa juurespedillä

Tämä ruoka voi olla myös vaihtoehto joulupöytään, jos halutaan vaihtelua joulukinkulle.

Katso resepti
Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti