Paahdettua poronfileetä, juureksia ja tummaa fenkolinsiemenkastiketta

Valmista juhlaillallinen ja herkuttele paahdetulla poronfileellä fenkolinsiemenkastikkeen kanssa.

Poronfilee + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

arto-rastas-31.1.15_08_3

Resepti: Arto Rastas

Keittiömestari ja ravintoloitsija Arto Rastas vetää ravintoloitansa Tampereella ja Helsingissä sekä kokkikoulu Helsingin Kulinaarista Instituuttia.

Tutustu Arton ravintoloihin>

Näin valitset riistaruoan ja sille viininPoron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.

Katso resepti
Porotartar by Mari MoilanenPorotartar juureslastuilla

Tutustu ruokatoimittaja Mari Moilasen reseptiin ja nauti pienet juhlavat suupalat Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.

Katso resepti
Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti
Malbec - voimakas viini liharuokien ystävälleMalbec - voimakas viini liharuokien ystävälle

Ranskan Cahorsista kotoisin oleva Malbec rantautui 1800-luvulla Argentiinaan ja lajikkeesta on tullut argentiinalaisen viinikulttuurin symboli. Täyteläiset malbec-viinit sopivat parhaiten vahvojen makujen rinnalle. Opi lisää rypäleestä!

Lue lisää