Poron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.

Näin valitset riistaruoan ja sille viinin

4 HLÖ

1 h 0 min

Ravintola Nokan keittiömestari ja ravintoloitsija

Resepti: keittiöpäällikkö Ari Ruoho

Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija tekee tiivistä yhteistyötä pientilatuottajien kanssa ja on innokas kalastaja ja metsästäjä.

Tutustu ravintola Nokkaan

Tarapaca-punaviinejäViiniraati maistoi Chilen suosikkipunaviinejä – tutustu ja ihastu!

Millaista punaviiniä lasiin? Katso viiniraadin arviot sekä ruokasuositukset meheville punaviineille kolmessa eri hintaluokassa.

Lue lisää
Poromoussea ja saaristolaisleipääPoromoussea ja saaristolaisleipää

Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.

Katso resepti
Peuranpaisti punaviinikastikkeella + viinisuositusPeuranpaisti punaviinikastikkeella

Voimakas peuranliha vaatii rinnalleen tanniinisen täyteläisen punaviinin. Katso myös maukas karpalo-punaviinikastikkeen ohje ja viinisuositus.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininNäin valitset riistaruoan ja sille viinin

Helsinkiläisen ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on innokas metsästäjä. Mitä kannattaa ottaa huomioon riistaruokaa valmistettaessa ja viiniä valitessa? Tutustu Arin vinkkeihin.

Lue lisää