Chile
, Maipo
Mehevä & Hilloinen
17,98 €
| Täyteläisyys: | Täyteläinen |
| Sokeripitoisuus: | 3 g/l |
| Alkoholipitoisuus: | 14 % |
| Rypäleet: | Cabernet Sauvignon |
| Tuotemerkki: | Viña Tarapacá |
| Tilavuus: | 0,75 l |
| Suljenta: | Luonnonkorkki |
| Tuotenumero: | 1000823 |
| Tuoteryhmä: | Punaviinit |
"'Viini on tyyliltään robusti, maskuliininen ja samalla myös runsaan hedelmäinen. Vaikka se onkin rakenteeltaan runsas, on se samalla pehmeiden parkkihappojen ansiosta tasapainoinen ja tyylikäs. Harmoninen, laadultaan erinomainen ja hintaansa nähden edullinen ostos.'"
"90 points"
"Tarapacán viinitila on palkittu seuraavilla kestävän kehityksen palkinnoilla:The Green Company of the Year 2016;The Renewable Energy Implementation Award 2018;The Ethical Company of the Year 2018"
"Löytö *****:'Rehevä ja mehevä tuoksu on avoin ja lämminhenkinen, muistuttaen mustaherukoita ja karhunvatukoita. Siinä on myös pippurisen mausteisia piirteitä, samoin tammikypsytyksen tuomaa makeaa mausteistuutta. Suuntäyttävä maku seuraa aromeiltaan tummasävytteistä tuoksua. Reilu hedelmäisyys tekee suutuntumasta paksun ja täyteläisen. Tammikypsytyksen tuoma mausteisuus yhdessä lempeiden parkkihappojen kanssa tuo viiniin ryhtiä. Kokonaisuus jättää erittäin pitkän ja mehukkaan, nielua lämmittävän, monivivahteisen tyylikkään jälkivaikutelman.'''"
Viña Tarapacá on vuonna 1874 perustettu viinitila Maipo Valleyn Isla de Maipossa, joka on Chilen pienin ja kuuluisin viinialue. Talon yli satavuotisen ammattitaidon ja kokemuksen maistaa Tarapacán palkituista ja takuuvarmaa laatua tarjoavista viineistä.
TutustuTätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso reseptiVoimakas peuranliha vaatii rinnalleen tanniinisen täyteläisen punaviinin. Katso myös maukas karpalo-punaviinikastikkeen ohje ja viinisuositus.
Katso reseptiKaritsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.
Katso reseptiMehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
Katso reseptiTuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.
Katso reseptiYksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapacá -punaviinin kanssa.
Katso resepti