Karitsatartar & lipstikkakreemi

Tuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.

Karitsatartar & lipstikkakreemi

4 HLÖ

1 h 0 min

Resepti: keittiömestari Ari Ruoho

Pääsiäislammasta perinteisen sekä eksoottisen ohjeen mukaanKaritsanviulu yrttikuorrutteella

Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.

Katso resepti
Näin valitset riistaruoan ja sille viininNäin valitset riistaruoan ja sille viinin

Helsinkiläisen ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on innokas metsästäjä. Mitä kannattaa ottaa huomioon riistaruokaa valmistettaessa ja viiniä valitessa? Tutustu Arin vinkkeihin.

Lue lisää
Rooibos-maustettua karitsanpotkaa + viinisuositusKaritsanpotkaa ja suolapähkinä-polentaa

Potkat maustetaan rosmariinilla ja rooibos-teellä. Maukkaan polentan ja mausteisen täyteläisen punaviinin aromit toimivat karitsan kanssa.

Katso resepti
Haudutettua karitsan niskaa, paistettua varhaiskaalia & paahdettu valkosipulikastike Haudutettua karitsan niskaa & paahdettu valkosipulikastike

Yksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapacá -punaviinin kanssa.

Katso resepti