Viiniraadin suosikit pääsiäispöytään
Viinimaan raati valitsi punaviinisuositukset sekä ruokavinkit pääsiäisen viettoon. Tutustu ja ihastu!
Lue lisää »Katso herkulliset ruoka & viinivinkit pääsiäisen viettoon.
Viinimaan raati valitsi punaviinisuositukset sekä ruokavinkit pääsiäisen viettoon. Tutustu ja ihastu!
Lue lisää »Ravintola Nokan keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija Ari Ruoho tunnetaan pitkäjänteisestä ja intohimoisesta työstään suomalaisen ruokakulttuurin puolesta. Mitä kannattaa ottaa huomioon pääsiäisen liharuokaa valmistaessa?
Lue lisää »Pääsiäinen tarkoittaa monissa perheissä perinteistä lammasateriaa, jota täydentää lihalle valittu laadukas punaviini. Pasha ja jälkiruokaviini viimeistelevät päivällisen. Tutustu vinkkeihin!
Lue lisää »Raikkaan kirpeä italialainen sitruunatorttu valmistetaan tiramisu-kekseistä, mascarpone-juustosta ja lemon curd -tahnasta. Nauti jälkiruokaviinin kanssa!
Katso resepti »Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.
Katso resepti »Mehevä yrttikuorrutus antaa makua lihalle ja korostaa sen parhaita vivahteita yhdessä laadukkaan ja mehevän täyteläisen Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
Katso resepti »Ihastu pääsiäisen jälkiruokaan, jonka valmistuksessa on käytetty herkullista Amarula-kermalikööriä.
Katso resepti »Tuoreen ja lähellä tuotetun karitsan lihasta valmistuu herkullinen tartar, jota täydentää aromikkaan pippurinen yrtti lipstikka.
Katso resepti »Huippukokki Micke Björklund suunnitteli herkullisen pääsiäisen karitsa-annoksen ranskalaiselle Notre Dame -luomupunaviinille. Tutustu ohjeeseen!
Katso resepti »Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa.
Katso resepti »Lehtikaalipesto ja -sipsit tuovat pikantin lisän yrttiseen karitsaan, jota maa-artisokkamuhennos mehevöittää.
Katso resepti »Yksi keittiömestari Ari Ruohon suosikkiruoista on pitkään haudutettu karitsan niska. Tarjoile täyteläisen Tarapaca Gran Reserva -punaviinin kanssa.
Katso resepti »Potkat maustetaan rosmariinilla ja rooibos-teellä. Maukkaan polentan ja mausteisen täyteläisen punaviinin aromit toimivat karitsan kanssa.
Katso resepti »Karitsan kareet maustetaan granaattiomenasiirapilla ja hieman eksoottisimmilla mausteilla. Grillaa ja nauti täyteläisen punaviinin kanssa.
Katso resepti »Karitsa on maustettu inkiväärillä, kanelilla ja juustokuminalla. Nauti tuhdin punaviinin kanssa.
Katso resepti »