Delizie di Limone - sitruunatorttu

Raikkaan kirpeä italialainen sitruunatorttu valmistetaan tiramisu-kekseistä, mascarpone-juustosta ja lemon curd -tahnasta. Nauti jälkiruokaviinin kanssa!

Delizie di Limone -sitruunatorttu + viinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Tarte Tatin omenapiirakka + jälkiruokaviinisuositusTarte Tatin omenapiirakka

Tarte Tatin on klassinen ranskalainen omenaherkku, joka nautitaan makean jälkiruokaviinin kanssa.

Katso resepti
Mansikka-mascarponekakku

Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.

Katso resepti
Rustiikki booliMansikka-raparperi booli

Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!

Katso resepti
Rosé-vadelmasorbetRosé-vadelmasorbet

Roseeviinisiirapista ja vadelmista tehty kylmä sorbet sopii erityisesti lämpimän päivän jälkiruoaksi.

Katso resepti