Raikkaan kirpeä italialainen sitruunatorttu valmistetaan tiramisu-kekseistä, mascarpone-juustosta ja lemon curd -tahnasta. Nauti jälkiruokaviinin kanssa!
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Vaahdota valkuaiset erikseen.
Sekoita tuorejuusto varovasti keltuaisvaahtoon.
Nostele valkuaisvaahto juustomassan joukkoon. Mausta sitruunaliköörillä tai -tahnalla.
Kasta keksit seljankukkamehuun ja vuoraa vuoan pohja paksulla kerroksella keksejä. Kostuta lopulla mehulla.
Kaada tuorejuustomassa kekseille.
ripottele rouhitut sitruunakaramellit tortun pinnalle.
Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi.
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Tarte Tatin on klassinen ranskalainen omenaherkku, joka nautitaan makean jälkiruokaviinin kanssa.
Katso reseptiHerkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.
Katso reseptiHerkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso reseptiRoseeviinisiirapista ja vadelmista tehty kylmä sorbet sopii erityisesti lämpimän päivän jälkiruoaksi.
Katso resepti