Tarte Tatin omenapiirakka

Tarte Tatin on klassinen ranskalainen omenaherkku, joka nautitaan makean jälkiruokaviinin kanssa.

Tarte Tatin omenapiirakka + jälkiruokaviinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Vinkki! Voit käyttää taikinan tekemisen sijaan 400 g valmista kaupan murotaikinaa.

Resepti: ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Aamiaisherkut à la France ja Cafe au LaitAamiaisherkut à la France ja Cafe au Lait

Tarjoile maitokahvi kera ranskalaisen brunssin. Kokonaisuuden kruunaa samppanja ja mansikat.

Katso resepti
Syyssoiden pavlova + viinisuositusSyyssoiden pavlova

Syksyn jälkiruokana maistuu ihana pavlova karpalo- tai puolukkakruunulla ja kinuskiraidoilla. Jälkiruokaviiniksi sopii puolimakea tai makea kuohuviini.

Katso resepti
Mansikka-mascarponekakku

Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.

Katso resepti