Syyssoiden pavlova

Syksyn jälkiruokana maistuu ihana pavlova karpalo- tai puolukkakruunulla ja kinuskiraidoilla. Jälkiruokaviiniksi sopii puolimakea tai makea kuohuviini.

Syyssoiden pavlova + viinisuositus

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Suomalainen pannacotta ja kesämarjakeitto

Tee vieraillesi suomalainen versio italialaisesta pannacottasta ja tarjoile se kesämarjakeiton kanssa, johon tulee Fresita-kuohuviiniä.

Katso resepti
Fresita Frozen MelonFresita Frozen Melon

Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.

Katso resepti
Mansikka-mascarponekakku

Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.

Katso resepti
Tarte Tatin omenapiirakka + jälkiruokaviinisuositusTarte Tatin omenapiirakka

Tarte Tatin on klassinen ranskalainen omenaherkku, joka nautitaan makean jälkiruokaviinin kanssa.

Katso resepti