Resepti: Tara Junker
Helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja on julkaissut useita kasvisruoka-aiheisia kirjoja. Seuraa Taran reseptiikkaa Instagramissa @tarajunker
Roseeviinisiirapista ja vadelmista tehty kylmä sorbet sopii erityisesti lämpimän päivän jälkiruoaksi.
4 dl roseeviiniä
1 ½ dl sokeria
400 g jäisiä vadelmia
minttua ja syötäviä kukkia koristeluun
Kiehauta roseeviini ja sokeri pienessä kattilassa kunnes sokeri on sulanut. Anna siirapin jäähtyä, tämä käy nopeiten jos kaadat siirapin kuumasta kattilasta toiseen astiaan
Sekoita jäähtynyt siirappi ja vadelmat tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Aja tasaiseksi ja kaada kakku- tai leipävuokaan. Pakasta sorbet vuoassa noin 2 tuntia.
Annostele annosmaljoihin, koristele mintulla ja nauti. VINKKI! Tarjoile sorbet jälkiruokana lämpimänä kesäpäivänä viinilasissa ja kaada lisää roseeviiniä sorbetin päälle.
Helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja on julkaissut useita kasvisruoka-aiheisia kirjoja. Seuraa Taran reseptiikkaa Instagramissa @tarajunker
Nämä palkitut roseeviinit maistuvat herkullisilta aperitiivina ja erilaisten ruokien kanssa. Valitse suosikkisi!
Lue lisää »Valmista Casal Garcia -roseeviinistä viini-mehujäät ajoissa valmiiksi pakkaseen ja tarjoile lasissa mansikoiden sekä roseeviinin tai mustikkamehun kanssa. Täydellinen aikuisten mehujää!
Katso resepti »Kesällä maistuvat raikkaat ja helposti tehtävät drinkit. Valmista omasi näppärästi ruokakauppojen juomavalikoimasta.
Lue lisää »