Pitkään haudutettua karitsanviulua ja bataattirisottoa

Karitsa on maustettu inkiväärillä, kanelilla ja juustokuminalla. Nauti tuhdin punaviinin kanssa.

Pitkään haudutettu karitsa granaattiomenalla
Nederburg Edelrood
Nederburg Edelrood
Punaviinit

Etelä-Afrikka | Mehevä & Hilloinen

13,98 €

6-8 HLÖ

10 h 0 min

_mg_1057_0

Resepti: Louise Mérus

Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet.

Karitsan paahtopaistia + viinisuositusKaritsan paahtopaisti ja omena-ruusukaali-paistos

Karitsa maistuu roseena täyteläisen Tarapacá-punaviinin kanssa. Valmista lisukkeeksi mehevä kaali-omenapaistos.

Katso resepti
Karitsanpaistitagliatelle + viinisuositusKaritsanpaistitagliatelle

Kun maustat pastakastikkeen punaviinillä, se keittyy kasaan, tiivistyy maukkaaksi ja haihduttaa pois alkoholin valmistuksen aikana.

Katso resepti
Rooibos-maustettua karitsanpotkaa + viinisuositusKaritsanpotkaa ja suolapähkinä-polentaa

Potkat maustetaan rosmariinilla ja rooibos-teellä. Maukkaan polentan ja mausteisen täyteläisen punaviinin aromit toimivat karitsan kanssa.

Katso resepti
Tournedos-pihvi serrano-kinkullaTournedos-pihvi serrano-kinkulla

Klassinen pihvien kuningas saa serrano-kinkusta herkullisen kääreen ympärilleen. Roseeksi jätetty pihvi vaatii viiniltä täyteläisyyttä ja tanniinisuutta.

Katso resepti