19 Crimes Snoop Cali Red vihdoin Alkossa

The taste of redemption. Odotettu rajallisen saatavuuden 19 Crimes Snoop Cali Red -punaviini on saapunut Suomeen.

19 Crimes Snoop Dogg Cali Red -punaviini

Ikonisen rap-artistin Snoop Doggyn nimeä kantava kalifornialainen helposti lähestyttävä Petit Sirah -voittoinen red blend on saatavilla 20.9.2021 alkaen Alkon verkkokaupasta ja hyvin varustelluista Alkon myymälöistä. Viiniä on saatu Suomeen rajallinen erä.

Kalifornian Long Beachillä syntynyt ja kasvanut Snoop Dogg on yhdysvaltalainen rap- ja reggae-artisti, näyttelijä ja musiikkituottaja ja yksi menestyneimmistä rap-artisteista 1990-luvun alusta lähtien. Hän on julkaissut 19 ja myynyt yli 40 miljoonaa albumia, saavuttanut ykkösaseman kuuntelijalistojen kärjessä lukemattomia kertoja ja saanut 20 Grammy -ehdokkuutta.

Täyteläinen, makuprofiililtaan pehmeä ja hedelmäinen viini sopii erinomaisesti nautiskeluun sekä rouheiden pasta- ja pizzaruokien seuraan.

Lataa ilmainen Living Wine Label -äppi ja kuuntele Doggfatherin tervehdys

Kuten kaikissa 19 Crimes -viineissä, myös Snoop Cali Red:ssä toimii app storesta ja google playsta ladattava Living Wine Label -sovellus, jonka avulla voit skannata etikettiä ja kuunnella Doggfatherin tervehdyksen. Cali Red -pullojen korkkeihin on painettu Snoop Doggyn kuvia, korkkeja on viidellä eri kuvateemalla.

19 Crimes Snoop Cali Red ja Snoop Dogg

Heinäkuussa 2020 USA:ssa lanseerattu 19 Crimes Snoop Cali Red valittiin maansa Vuoden Viini-innovaatioksi. 19 Crimes on ollut yksi menestyneimmistä viinilanseerauksista maailmalla: se valittiin USA:ssa vuoden viinibrändiksi 2017.

Living Wine Labels -applikaatio saa pullon etiketin elämään:

1. Lataa applikaatio puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Sama applikaatio toimii 19 Crimesin lisäksi myös Gentleman´s Collection -viineissä.2. Avaa applikaatio ja skannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla. 3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Share it with the gang #19Crimes