19 Crimes Snoop Cali Red - The taste of redemption

Tutustu Snoop Cali Red -punaviiniin ja löydä omasi Alkon US-hyllystä

19 Crimes Snoop Dogg Cali Red -punaviini

Ikonisen rap-artistin Snoop Doggyn nimeä kantava kalifornialainen helposti lähestyttävä Petit Sirah -voittoinen red blend on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja hyvin varustelluista Alkon myymälöistä.

Kalifornian Long Beachillä syntynyt ja kasvanut Snoop Dogg on yhdysvaltalainen rap- ja reggae-artisti, näyttelijä ja musiikkituottaja ja yksi menestyneimmistä rap-artisteista 1990-luvun alusta lähtien. Hän on julkaissut 19 ja myynyt yli 40 miljoonaa albumia, saavuttanut ykkösaseman kuuntelijalistojen kärjessä lukemattomia kertoja ja saanut 20 Grammy -ehdokkuutta.

Täyteläinen, makuprofiililtaan pehmeä ja hedelmäinen viini sopii erinomaisesti nautiskeluun sekä rouheiden pasta- ja pizzaruokien seuraan.

Lataa ilmainen Living Wine Label -äppi ja kuuntele Doggfatherin tervehdys

Kuten kaikissa 19 Crimes -viineissä, myös Snoop Cali Red:ssä toimii app storesta ja google playsta ladattava Living Wine Label -sovellus, jonka avulla voit skannata etikettiä ja kuunnella Doggfatherin tervehdyksen. Cali Red -pullojen korkkeihin on painettu Snoop Doggyn kuvia, korkkeja on viidellä eri kuvateemalla.

19 Crimes Snoop Cali Red ja Snoop Dogg

Heinäkuussa 2020 USA:ssa lanseerattu 19 Crimes Snoop Cali Red valittiin maansa Vuoden Viini-innovaatioksi. 19 Crimes on ollut yksi menestyneimmistä viinilanseerauksista maailmalla: se valittiin USA:ssa vuoden viinibrändiksi 2017.

Living Wine Labels -applikaatio saa pullon etiketin elämään:

1. Lataa applikaatio puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Sama applikaatio toimii 19 Crimesin lisäksi myös Gentleman´s Collection -viineissä.2. Avaa applikaatio ja skannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla. 3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Share it with the gang #19Crimes