Rommitynnyreissä kypsytetty punaviini – 19 Crimes Uprising

Tämän vuoden uutuusviini 19 Crimes The Uprising on ainutlaatuinen, rommitynnyreissä kypsytetty punaviini. Lataa Living Wine Label –applikaatio ja kuuntele etiketissä esiintyvän Cornelius Dwyer Kanen tarina. <br>

19 crimes viinisarja

19 Crimes The Uprising -viinistä 20 prosenttia on kypsytetty 30 päivän ajan tynnyreissä, joita on aiemmin käytetty rommin kypsyttämiseen. Tämä rommitynnyrikypsytys antaa viinille sen täyteläisen pyöreän ja mehevän suutuntuman.

Löydät Uprising-viinin useimmista Alkon myymälöistä.

Suurin osa viinistä on tehty Shiraz-rypälelajikkeesta.

19 Crimes The Uprising sopii monien liharuokien kuten pihvin ja hampurilaisten sekä tuhdimpien pastaruokien kanssa. Se sopii hienoisen jäännössokerinsa ansiosta erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi. 

19 Crimes -viinisarja kertoo näiden karkoitettujen vankien tarinoita. Tutustu, mistä 19 rikoksesta Australiaan saatettiin aikoinaan karkoittaa.

Uprising-viinin etiketissä esiintyvä Cornelius Dwyer Kane pidätettiin vuonna 1864 aktiivisesta toiminnastaan Irlannin itsenäisyyttä ajaneessa feeniläisliikkeessä. Rangaistukseksi Dwyer karkotettiin kymmeneksi vuodeksi pakkotyöhön Australiaan.

Jokaiseen pullonkorkkiin on painettu yksi 19 rikoksesta, joiden perusteella Englanti karkotti rikollisia 1800-luvulla Australiaan.

Viinisarjasta on saatavilla Alkossa uuden 19 Crimes The Uprisingin lisäksi rohkean täyteläinen ja puolikuiva Chardonnay -valkoviini ja mehevän hilloinen Red Blend -punaviini. 

Vieraile osoitteessa experience.19crimes.com ja saat pullon etiketin elämään:

  1. Mene osoitteeseen experience.19crimes.com

  2. Skannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla.

  3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Tutustu sarjan viineihin Alkossa. Klikkaa Alkon logoa ja katso saatavuus lähi-Alkostasi tai tilaa Alkon verkkokaupasta.

viinipullot

19 Crimes - Partners in Wine


Kansainvälisesti palkitut 19 Crimes -viinit perustuvat tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan tuoduista siirtolaisista. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 –luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan.

Lue lisää »