19 Crimes Red Blend

19 Crimes Red Blend


Mehevä & Hilloinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Miedot juustot

14,39 €

Löydä Alkosta

Ainutlaatuinen viinisarja, joka perustuu tositarinaan Australian synnystä ja sen historiasta. Tutustu 19 Crimes -viinien tarinoihin skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com

Ruoka ja kuvaus

Väri

Tummanpunainen.

Tuoksu

Aromikas, marjainen, vaniljainen.

Maku

Jäännössokeria sisältävä 19 Crimes Red Blend on helposti lähestyttävä punaviini. Maussa voi aistia kypsää tummaa marjaa kuin myös hentoa vaniljaisuutta. Suutuntuma on pyöreä ja rikas, ja viinin jälkimaussa on havaittavissa hienoisia suklaan aromeja ja seetrin mausteisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii monien ruokien kanssa, esim.pitsan, pastan ja liharuokien kanssa tai ilman.

Tarina

19 Crimes Red Blend –viinin etiketissä oleva John O´Reilly oli irlantilaissyntyinen runoilija, joka pidätettiin kapinan lietsomisesta vuonna 1866. Hänet tuomittiin 20 vuoden orjuuteen Australian Bunburyssä sijaitsevaan rangaistussiirtokuntaan, jossa O´Reilly ajautui romanttiseen suhteeseen poliisikonstaapelin tyttären kanssa. Siitäkin huolimatta, että suhde päättyi huonosti, Johnin kohtalona ei ollut viettää elämäänsä yhdessä paikassa. Hän teki vankina ollessaan sopimuksen katolisen papin kanssa, joka auttoi Johnia uskaliaan pakosuunnitelman kanssa. John Boyle O´Reilly ilmentääkin mitä parhaimmalla tavalla Australian historiaa ja siten 19 Crimes –viiniä hänen luovuutensa ja romanttisen seikkailunhalunsa ansiosta.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

933627

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Suljenta

Synteettinen korkki

Alue

Australia - South Australia - South Australia

Sokeripitoisuus

11,1 g/litra

Rypäleet

Sekoite, josta suurin osa Shiraz-rypälettä

Tuotenumero

1023776


Katso ohjeita