Rouheat 19 Crimes viinit Australiasta

Tutustu rouheisiin ja helposti lähestyttäviin 19 Crimes -viineihin Australiasta. #OnYourTerms

 19 crimes viinit

19 Crimes The Banished

Pehmeän hedelmäinen ja keskitäyteläinen punaviini on kahden Australian klassikko-rypälelajikkeen, Cabernet Sauvignonin ja Shiraz'n sekoitus. Viinin mausta voi aistia tummaa suklaata, vaniljaa ja mausteisuutta. Seurustelun lisäksi The Banished sopii hyvin rouheiden grilliruokien kaveriksi.

Vieraile osoitteessa experience.19crimes.com ja skannaa älypuhelimesi kameralla viinin etikettiä ja katsele & kuuntele irlantilaisen James Wilsonin huikea selviytymistarina.

19 Crimes Sauv Block

Pirteän hedelmäinen ja puolikuiva Sauvignon Blanc -rypäleestä valmistettu valkoviini sopii seurusteluviiniksi sekä salaattien ja pikkusuolaisten, pastan, pitsan ja tulisten kanaruokien kanssa.

Vieraile osoitteessa experience.19crimes.com ja skannaa älypuhelimesi kameralla viinin etikettiä ja katsele & kuuntele, miten alun perin seppänä toiminut Irlannin itsenäisyysliikkeen aktivisti Michael Moore tuomittiin vuonna 1865 karkotettavaksi Australiaan.

Makumaailmaltaan helposti lähestyttävien 19 Crimes -viinipullojen korkkeihin on merkitty yksi 19 rikoksesta, joista seurasi armotta karkoitus ja pitkä merimatka kohti Australiaa.

19 Crimes Red Blend

Keskitäyteläinen ja marjaisan aromikas Red Blend on helposti lähestyttävä punaviini. Sen jäännössokeria sisältävässä pehmeässä maussa voi aistia tummaa marjaa ja hentoa vaniljaisuutta.

19 Crimes Red Blend sopii hyvin grilliruokien, tuhdimpien pastojen ja erilaisten liharuokien kanssa, tai sellaisenaan nautittuna.

Löydät viinin myös näppärässä 1,5 litran hanapakkauksessa!

19 Crimes The Uprising

The Uprising -punaviinistä 20 prosenttia on kypsytetty 30 päivän ajan tynnyreissä, joita on aiemmin käytetty rommin kypsyttämiseen. Tämä rommitynnyrikypsytys antaa viinille sen täyteläisen pyöreän ja mehevän suutuntuman. Suurin osa viinistä on tehty Shiraz-rypälelajikkeesta.

19 Crimes The Uprising sopii monien liharuokien kuten pihvin ja hampurilaisten sekä tuhdimpien pastaruokien kanssa. Se sopii hienoisen jäännössokerinsa ansiosta erinomaisesti myös sellaisenaan nautittavaksi.

19 Crimes Chardonnay

Puolikuivan valkoviinin paahteisuutta tasapainottaa raikas hapokkuus, mikä tekee Chardonnaysta erinomaisen seurustelujuomaksi ja ruoan kanssa nauttittavaksi. Kokeile mm. pikkusuolaisten syötävien, vaalean lihan, pizzan tai pastan kanssa.

Chardonnay-viinin etiketissä oleva Jane Castings lähetettiin vuonna 1846 kärsimään rangaistusta seitsemäksi vuodeksi Van Diemen´s Landiin Tasmaniaan vastaanotettuaan varastettua juustoa ja pekonia. 

Vieraile osoitteessa experience.19crimes.com ja saat pullon etiketin sekä hanaviinipakkauksen elämään:

  1. Mene osoitteeseen experience.19crimes.com

  2. Sskannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla.

  3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan 1700-1800 -luvuilla karkotetuista rikollisista kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella.

Share it with the gang #19Crimes