19 Crimes Red Blend 1,5 L

19 Crimes Red Blend 1,5 L


Mehevä & Hilloinen

Label: Kana ja KalkkunaLabel: PorsasLabel: SeurustelujuomaLabel: Miedot juustot

24,49 €

Löydä Alkosta

Ainutlaatuinen viinisarja perustuu tositarinaan Australian synnystä ja sen historiasta. Jäännössokeria sisältävä 19 Crimes Red Blend on helppo yhdistää erilaisten ruokien kanssa. Saatavana kätevän kokoisessa 1,5 litran hanapakkauksessa.

Ruoka ja kuvaus

Maku

Maussa voi aistia kypsää tummaa marjaa kuin myös hentoa vaniljaisuutta. Suutuntuma on pyöreä ja rikas, ja viinin jälkimaussa on havaittavissa hienoisia suklaan aromeja ja seetrin mausteisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Jäännössokerinsa ansiosta helposti lähestyttävä ja sopii seurusteluviiniksi kuin myös rentojen suolaisten syötävien kanssa nautittavaksi. Viini toimii mainiosti myös kinkun kaverina.

Tarina

​Kansainvälisesti palkitut 19 Crimes -viinit perustuvat tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan tuoduista siirtolaisista. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 –luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan. Hanapakkauksessa oleva John O´Reilly oli irlantilaissyntyinen runoilija, joka pidätettiin kapinan lietsomisesta vuonna 1866. Hänet tuomittiin 20 vuoden orjuuteen Australian Bunburyssä sijaitsevaan rangaistussiirtokuntaan, jossa O´Reilly ajautui romanttiseen suhteeseen poliisikonstaapelin tyttären kanssa. Tutustu 19 Crimes -viinien tarinoihin skannaamalla puhelimellasi viinin etikettiä: experience.19crimes.com

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Keskitäyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

916255

Tilavuus

1,5 l

Tuotemerkki

TWE - Treasury Wine Estates

Alue

Australia - South Eastern Australia - South Eastern Australia

Sokeripitoisuus

12 g/litra

Rypäleet

Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Durif

Tuotenumero

1026751


Katso ohjeita