Anna de Codorniu -kuohuviini kauniissa kääreessä

Suosittu cava Anna de Codorniu pukeutuu kauniiseen kukkakääreeseen kesäkauden 2021 ajaksi.

anna de codorniu viinipullo

Elegantti espanjalainen cava Anna de Codorníu Brut Organic on erittäin kuiva ja raikkaan sitrushedelmäinen luomukuohuviini. Se on varma valinta maljajuomaksi, mutta sopii hyvin myös kalaruokien, salaattien ja tapasten kanssa. Löydät Anna-cavan useimmista Alkon myymälöistä. 

Kuka oli Anna de Codorníu?

1500-luvulla perustetun Codorníu-viinitalon sukuun syntyi 1600-luvulla kaunotar Anna de Codorníu, joka oli perheen viimeinen Codorníu-nimeä kantanut perijä. Hän avioitui Miquel Raventósin kanssa, minkä jälkeen omistajasuku on kulkenut Raventós-nimellä.

dsc_4019
Tyylikäs Anna de Codorniu -luomucava sopii erilaisille kesäruoille salaateista tapaksiin sekä sellaisenaan nautittavaksi

Maailman vanhimpiin viinitaloihin kuuluva Codorníu valmisti ensimmäisenä espanjalaisten kansallisylpeyttä cavaa vuonna 1872.

Elegantissa ja kuivan hedelmäisessä Anna de Codorníu Brut Organic luomu-cavassa aistii esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta.

Kaunista pionikäärettä on saatavilla rajoitettu erä kesäkauden 2021 ajan. Löydät sen varmimmin Alkon myymälöistä touko-kesäkuun ajan.

kuohuviinilaseja

Kolme cavaa kuohuviinilasiisi


Suosittu cava on perinteisellä kuohuviinin valmistusmenetelmällä tehty espanjalainen kuohuviini, jota valmistetaan pääasiallisesti Kataloniassa, Koillis-Espanjassa. Ota selvää cavasta ja katso viinivinkit!

Lue lisää »