Fazer Café Kluuvikatu 3 uudistui rakennuksen historiaa kunnioittaen

Helsingin klassikkokahvilassa Fazer Café Kluuvikatu 3:ssa kohtaavat nykypäivän trendit ja Fazerin 120-vuotiset perinteet sulassa sovussa. Tilojen uudistuksen yhteydessä myös ruoka- ja viinivalikoimaa päivitettiin.<br>

Fazer Café Kluuvikatu 3 uudistui

Fazer Café Kluuvikatu 3 on kaupunkilaisten suosima kohtaamispaikka Helsingin sydämessä – ollut sitä perustamisestaan lähtien, jo vuodesta 1891. Kahvilaa on aikojen saatossa uudistettu useampaan otteeseen ja nyt tehdyssä toukokuun lopulla valmistuneessa uudistuksessa päivitettiin kahvilan 2000-luvun alusta peräisin oleva palvelulinjasto alkuperäisiä elementtejä kunnioittaen ja korostaen.

Kaikki viinimme ovat saatavilla laseittain

Tilojen lisäksi huippusuositut brunssi ja aamiainen uudistuivat. Suolaista valikoimaa on täydennetty lämpimillä leivillä, uuniperunoilla ja vain Kluuvikatu 3:ssa valmistettavilla Kluuvin smörreillä. - Ruokien lisäksi olemme laajentaneet viinivalikoimaa palvelemaan nimenomaan ilta-asiakkaitamme, kertoo ravintolapäällikkö Essi Miikkulainen.

- Kaikki viinimme ovat saatavilla laseittain ja valikoimastamme löytyy muunmuassa espanjalainen Codorniu cava, supersuosittu Kungfu Girl Riesling sekä Ripasso-punaviini Cecilia Berettan viinitilalta Italiasta.

smörreleivät
Herkullisia smörreleipiä löytyy moneen makuun. Valikoima vaihtelee päivittäin.

Oman konditorian Fazer-klassikot, kuten Bebe- ja perunaleivokset, ovat myös saaneet rinnalleen mielenkiintoisia uutuuksia kuten vegaanisen vadelma-passionleivoksen. Valikoima täydentyy myös paikan päällä tuorepuristetuilla mehuilla sekä uudistetuilla jäätelöannoksilla.

Nykyinen rakennus on vuodelta 1930, ja sen on suunnitellut Gösta Juslen. Jotta paikan historiallinen arvo säilyy, kaikki suunnitellut muutokset on tehty kunnioittaen kahvilan 126-vuotista historiaa. Myös materiaalit on valittu siten, että arvokkaat suojelulliset kohteet tulevat entistä paremmin esille.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Tutustu Kluuvikadun klassikkoon

Tutustu Kluuvikadun klassikkoon

Fazer Café Kluuvikatu 3, Helsinki Maanantai - perjantai 07:30 - 22:00 Lauantai 09:00 - 22:00 Sunnuntai 10:00 - 18:00

Tutustu Kluuvikadun klassikkoon>